Артикул:
20880

Халат Tivolyo Home Adele рожевий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 125 бали. Ваш кошик буде загальним 125 бали який можна перетворити на ваучер на 125,00 грн.

2 509,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Колір - рожевий

Розміри - S, M, L.

Жіночий махровий халат Tivolyo Home ADELE від відомої турецької торгової марки, яка завоювала любов і довіру споживачів як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами. Продукція відповідає стандартам високої європейської якості та безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання двостороння петельчатого махра. Класичний білий халат має вільний крій з запахом і довгі рукави. Родзинкою вироби є вишукане мереживо, яке прикрашає манжети і низ халата. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Махровий халат, перш за все, асоціюється з теплом і домашнім затишком. Саме цей виріб дарує комфорт, дозволяє розслабитися і налаштуватися на тиху домашню атмосферу. Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з нитки основи. Матеріал володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Це дуже важливо, адже виріб часто застосовується після водних процедур і має прямий контакт з распаренной шкірою.

Текстиль швидко поглинає вологу і відмінно пропускає повітря. Ворсинки створюють повітряну подушку між шкірою і тканиною, таким чином, виріб чудово зігріває, але в ньому неможливо перегрітися. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево-судинній системі. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який покращує її загальний стан.

Виріб з махорки характеризується міцністю і зносостійкістю. Халат простий у використанні і в побуті. Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині при використанні миючих засобів. Рекомендована температура води 40-60 градусів. Сушити текстиль варто в добре распрямления вигляді при природних умовах. Слід уникати гарячих поверхонь, вони можуть примяти ворсинки і поверхня втратить свою пухнастість. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів, зберігає білизну і первинну форму. Халат не потрібно гладити, це економить час і сили домогосподарок.

Такий шикарний халат можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Пропоноване виріб, це прекрасний вибір для себе або в подарунок для родичів і друзів. Презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести з будь-якого приводу дівчатам і жінкам будь-якого віку. Текстиль буде довгий час радувати свою володарку комфортом і ніжністю, нагадуючи про чудовому смаку і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
20880

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
930,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі халат Philippus Hotel від відомої турецької торгової марки і виробника. Халат зроблений з мякої двосторонньої махри з використанням 100% натуральної бавовни. Мяка махра подарує Вам приємні...
khalat-muzhskoj-tivolyo-home-forza-erkek-seti
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний чоловічий халат Tivolyo Home Forza Erkek Seti подарує Вам приємну мякість і комфорт після душу або ванни. Двостороння махра зроблена з кращого турецького бавовни, також халат доповнений рушником і тапочками....
khalat-zhenskij-tivolyo-home-santropez
rating 0 відгуків
4 189,00 грн
Пропонуємо Вам мякий махровий жіночий халат від турецького виробника Tivolyo Home. Халат зроблений з бамбукового і бавовняного волокна, для максимальної мякості і комфорту після ванною або душу. Халат прикрашений...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти