Артикул:
19620

Халат жіночий Tivolyo Home EMPERIUM keten

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Верх халата - льон, внутрішня сторона махрова.

Розмір - 50

Халат жіночий Tivolyo Home EMPERIUM keten від преміального турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. Виріб складається з натуральних екологічних матеріалів, в які входить 100% егейський бавовна і льон. Класичний халат натурального бежевого кольору, середньої довжини, має вільний крій з запахом, лінія талії підкреслена поясом, рукави довгі. Лицьова сторона виконана з льону та прикрашена золотистим жакардовим візерунком, внутрішня сторона з пухнастою махорки. Манжети і воріт також з махрової тканини. Воріт прикрашений вензелями з страз. Поставляється у фірмовій гарній упаковці з картону.

Кожна жінка хоче завжди виглядати ідеально не залежно від часу і місця. Пропонований елітний текстиль огорне теплом і ніжністю, занурить в мяке хмара комфорту і затишку. При цьому жіночий образ залишиться бездоганно красивим і елегантним. Вільний крій вироби не сковує рухи і приховує недоліки фігури, вигідно підкреслюючи талію. Така неперевершена домашній одяг перетворить будні в свято, шикарний халат додасть впевненості і допоможе розслабитися після насиченого дня.

Чудові експлуатаційні характеристики і чудові властивості продукції задовольнять найвибагливіших покупців. Для виробництва використовується новітні технології в області текстильної промисловості. Екологічно чисті матеріали не викликають алергії і подразнень на шкірі. Льняна жаккардовая поверхню забезпечує розкішний зовнішній вигляд, який збережеться на довгі роки активної експлуатації.

На внутрішній махрова сторона прекрасно вбирає вологу і миттєво осушує шкіру, підтримуючи оптимальний тепловий баланс. Виріб дуже приємно використовувати після водних процедур. Численні петельки махрової тканини здійснюють легкий масаж, який стимулює мікроциркуляцію крові і покращує загальний стан шкіри. Текстиль не накопичує статичну електрику і практично не мнеться. Натуральні тканини відмінно пропускають повітря і дозволяють тілу дихати.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і довговічністю, прекрасно переносить часті машинні прання і високі температури. Сушити текстиль рекомендується в природних умовах, уникаючи гарячих поверхонь.

Чудовий халат лінії EMPERIUM можна купити в нашому інтернет магазині за демократичною ціною, як оптом, так і в роздріб. Розкішний текстиль принесе масу приємних відчуттів і емоцій, подарує комфорт і затишок. Це прекрасний подарунок для себе і своїх близьких. Кожна жінка зрадіє такому презенту незалежно від віку і приводу.

Деталі товару
19620

Характеристики

категорія товару
Халати
склад тканини
льон / бавовна
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат женский Cotton Box
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам відмінний жіночий халат Cotton Box від відомого турецького виробника. Мяка двостороння махра прикрашена кольоровим коміром і цікавою вишивкою, що безсумнівно подарує вам приємний настрій після душу або...
Халат трикотажный горошек
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам халат трикотажний в дрібний горошок від турецького виробника, для вашої зручності та гарного настрою. Халат зроблений якісно, має простий зовнішній вигляд, але що ще потрібно для комфортного життя в...
930,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі халат Philippus Hotel від відомої турецької торгової марки і виробника. Халат зроблений з мякої двосторонньої махри з використанням 100% натуральної бавовни. Мяка махра подарує Вам приємні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти