Артикул:
19207

Tалат Tivolyo Головна МАЛИЙ

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 289 бали. Ваш кошик буде загальним 289 бали який можна перетворити на ваучер на 289,00 грн.

5 798,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат - розмір M

Рушник - 75 х 150 х 1

Рушник - 50 х 100 х 1

Тапки лазневі.

Продукт представлений гармонійним комплектом з 4 складових, від перевіреного турецького виробника. За основу у виробах був використаний високоякісна тканина - махра, який заслужив довіру серед споживачів за свої властивості. Завдяки махрової тканини, пропоновані вироби знайшли такі якості як: гіпоалергенність, натуральність, зносостійкість.

Купивши комплект Tivolyo Home PICCOLO можна розраховувати на масу його достоїнств. Так під час користування, рушники швидко вбирають вологу з шкіри і подарують приємні відчуття, їх натуральний склад, перешкоджає розмноженню різного роду мікроорганізмів. Халати з двостороннім махрою забезпечать свого володаря теплорегулірующій властивостями, порадують масажними відчуттями, які виробляються за рахунок структури тканини, при цьому не завдаючи незручностей, яких або потертостей на тілі. Такий ефект забезпечить мікроциркуляцію крові, що лише позитивно відібється на стані здоровя. Тапочки, які також входять в комплект, зрадять затишок і комфорт, при цьому зберігаючи антибактеріальні властивості. Кожен компонент з цієї серії забезпечує мякість, зручність і гігієнічність.

Вироби мають ніжно-рожеву облямівку з мереживом, на якій присутній дрібна вишивка, що виконана з різних відтінків ниток, у вигляді кольорів в невеликій кількості. Основний фон продукту кремовий, приємний для очей. Після прання, ні халат, ні рушники, ні тапочки - не деформуються, зберігають всі елементи декору в первісному вигляді.

Халат Tivolyo Home PICCOLO виставлений в подарунковій упаковці, що дозволяє придбати товар для різного роду заходи. Такий сюрприз для дорогої людини стане неодмінно за потрібне і красивим подарунком, яким він зможе насолодитися в домашньому затишку або на довгоочікуваному відпочинку. Ви можете придбати даний комплект за найкращою ціною, як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет-магазині.

Деталі товару
19207

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка гладдю бавовняною ниткою
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Cotton SOHO
rating 0 відгуків
2 969,00 грн
Чи бажаєте купити халат для спортсменів? Тоді халат Soft Cotton SOHO від популярного виробника текстильної промисловості створено для Вас. Його можна носити як вдома, так і в роздягальні в процесі прийняття водних...
халат Soft Cotton PRESTIG
rating 0 відгуків
3 231,00 грн
Раді представити Вашій увазі зручний чоловічий халат відомої турецької марки Soft Cotton Prestig . Халат представлений в декількох кольорах і розмірах на Ваш вибір. Вироби виготовлені з високоякісної махорки,...
халат Soft Cotton LORD
rating 0 відгуків
3 648,00 грн
Махрові халати Soft Cotton LORD в строгому стилі створені для успішних, ділових і серйозних чоловіків і жінок. Він виготовлений іменитим виробником текстильної промисловості з сонячної Туреччини. Матеріалом для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти