Артикул:
14746

Набір банний жіночий Tivolyo Home PICOLO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 289 бали. Ваш кошик буде загальним 289 бали який можна перетворити на ваучер на 289,00 грн.

5 798,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат розмір M

Рушник - 50 х 90 х 1 шт.

Рушник - 90 х 150 х 1 шт.

Тапки - 1 пара.

Жіночий банний набір Tivolyo Home PICOLO огорне своєю ніжністю і забезпечить максимальний комфорт і зручність. Гарний дизайн виробів дозволить відчувати себе на висоті навіть в домашньому халаті. Класичний вільний крій на запах підкреслить жіночність і приховає недоліки фігури. У набір входить два рушники банний і лицьове, халат і тапочки. Всі вироби виконані в одному стилі. Білосніжна поверхня прикрашена витонченим вишитим кантом і мереживом. Така домашній одяг допоможе розслабитися і налаштуватися на спокійне проведення часу. Поставляється виріб в подарунковій коробці від виробника.

Всі вироби виконані з двосторонньої петельчатого махорки на основі 100% бавовняного волокна Егейського походження. Поверхня надзвичайно мяка і ніжна. Склад не викликає подразнень і алергічних реакцій, що дуже важливо адже вироби часто мають прямий контакт з распаренной шкірою. Численні петельки здійснюють легкий ліфтинговий масаж.

Пориста структура махорки вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Текстиль швидко поглинає вологу, миттєво осушуючи шкіру і даруючи тепло. Ворсинки створюють повітряний прошарок між шкірою і виробом, таким чином, підтримується оптимальний температурний режим. Махра славиться своєю міцністю і високою зносостійкістю.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Рекомендована температура води становить 40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду бажано прати текстиль окремо від речей з металевими деталями. Слід використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити вироби слід при природних умовах в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Текстиль не потрібно гладити, гарячі поверхні можуть примяти петельки, і поверхня втратить свою пухнастість.

Шикарний банний набір можна купити за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і подарує масу приємних емоцій і відчуттів. Текстиль послужить чудовим варіантом дорогого подарунка для коханих і рідних. Набір можна подарувати мамі, подрузі, сестрі, улюбленої з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Річниця весілля або Новий рік.

Деталі товару
14746

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат TAC CASUAL
rating 0 відгуків
1 302,00 грн
Давно хотіли купити халат з якісної і мякої тканини? Тоді зверніть увагу на халат CASUAL від відомого турецького виробника текстильної промисловості TAC. Це виріб чудово підійде для чоловіків, який люблять комфорт і...
набор Anemon kadife 2 халата+ 4 полотенца
rating 0 відгуків
2 915,00 грн
Чудовий набір Anemon kadife з двох халатів і чотирьох рушників призначений для пари і прекрасно підійде в подарунок молодятам для відпочинку. Вироби виконані з якісної махорки і велюру в Туреччині. Прекрасна вишивка...
халат Soft Cotton PRESTIG
rating 0 відгуків
3 231,00 грн
Раді представити Вашій увазі зручний чоловічий халат відомої турецької марки Soft Cotton Prestig . Халат представлений в декількох кольорах і розмірах на Ваш вибір. Вироби виготовлені з високоякісної махорки,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти