Артикул:
22163

Набір халат і два рушники Fakili

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 122 бали. Ваш кошик буде загальним 122 бали який можна перетворити на ваучер на 122,00 грн.

2 446,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить халат, рушник 50х90 і рушник 70х140

Прекрасний набір, що складається з халата, і двох рушників Fakili подарують справжнє комфорт і домашній затишок. Текстиль дозволить відчувати себе шикарно навіть в домашній обстановці. Халат і два рушники виконані в одному стилі. Леопардовий принт виглядає дуже ефектно і оригінально. Додатковою прикрасою служить обробка у вигляді мережива. Поставляється комплект у фірмовій картонній упаковці.

Лідируючий турецька виробник має бездоганну репутацію. Продукція славиться високою якістю і цікавими дизайнерськими оформленнями. До складу пропонованого текстилю входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Тканина виконання велюр - махра. Поверхня надзвичайно мяка і ніжна, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Екологічно чисті склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі.

Вироби наділені всіма корисними якостями бавовни. Поверхня здатна поглинати велику кількість вологи, зберігаючи при цьому відчуття сухості і тепла. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, шкіра в повній мірі дихає. Вироби швидко сохнуть, це виключає розмноження шкідливих мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху. Таким чином, підтримується оптимальний температурний баланс. Всі ці якості перетворюють пропонований комплект в найзручнішу і комфортну домашній одяг.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти рекомендується прання при температурі води 40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду і продовження терміну експлуатації слід використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Так само слід прати вироби окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб не боїться впливу сонячних променів, прекрасно зберігає свою форму і насиченість кольорів.

Купити прекрасний жіночий набір можна, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Текстиль послужить чудовим варіантом подарунка для коханих та близьких жінок. Високоякісний текстиль принесе масу приємних емоцій і відчуттів. Такий презент порадує кожну дівчину, з будь-якого приводу і нагоди будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
22163

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
khalat-zhenskij-tivolyo-home-victoria-lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий жіночий халат Tivolyo Home Victoria Lila від турецького виробника, привертає до себе увагу приємним відтінком і красивим мереживним кантом. Двостороння махра зроблена з мякого турецького бавовни, швидко...
930,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі халат Philippus Hotel від відомої турецької торгової марки і виробника. Халат зроблений з мякої двосторонньої махри з використанням 100% натуральної бавовни. Мяка махра подарує Вам приємні...
khalat-muzhskoj-tivolyo-home-forza-erkek-seti
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний чоловічий халат Tivolyo Home Forza Erkek Seti подарує Вам приємну мякість і комфорт після душу або ванни. Двостороння махра зроблена з кращого турецького бавовни, також халат доповнений рушником і тапочками....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти