Артикул:
21869

Халат Philippus Slow bamboo чоловічий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 95 бали. Ваш кошик буде загальним 95 бали який можна перетворити на ваучер на 95,00 грн.

1 900,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 3
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махровий чоловічий халат Philippus Slow bamboo від лідируючого турецького виробника, який широко популярний далеко за межами своєї батьківщини. Виріб на 100% складається з натурального бамбукового волокна вищого сорту. Класичний халат на запах має вільний крій, яка не сковує рухи, для зручності передбачені кишені. Особливою елегантності та шику додає красивий орнамент, який прикрашає манжети, комір і кишені. Модель виконана в модних відтінках сірого, синього, коричневого і білого кольору. Виріб красиво упаковано в фірмову подарункову упаковку.

Халат - це та домашній одяг, яка допомагає розслабитися і дарує максимальний комфорт і затишок. Бамбук має дивовижні властивості і якостями. Текстиль мякий і ніжний з красивою шовковистою поверхнею. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. При контакті з тілом численні петельки махру здійснюють легкий масаж, який стимулює кровообіг.

Махровий виріб має високу здатність поглинати рідину. Волога швидко вбирається, при цьому зберігається відчуття сухості і тепла, ось чому так зручно використовувати халат після водних процедур. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря. Бамбук має природні антибактеріальні властивості. На поверхні виробу не будуть розмножуватися шкідливі бактерії і патогенні мікроорганізми, це запобігає появі неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити виріб слід при природних умовах, в добре распрямления вигляді. Не варто гладити і сушити халат за допомогою батареї або обігрівача, петельки махорки можуть примятися і виріб втратить мякість. Текстиль славиться високою зносостійкістю, навіть після 250 прань халат збереже свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості.

Купити високоякісний бамбуковий халат можна в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю доступністю. Виріб стане прекрасним вибором для власного користування, а також послужить дорогим подарунком для родичів і друзів. Текстиль порадує чоловіків різного віку, буде доречний з будь-якого приводу, будь то ювілей, Новий рік або професійне свято. Кожен буде вдячний за виявлену турботу.

Деталі товару
21869

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
чоловіча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти