Артикул:
21145

Набір c халатом Aren

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 64 бали. Ваш кошик буде загальним 64 бали який можна перетворити на ваучер на 64,00 грн.

1 282,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить: халат

рушник 50 х 90

серветка 30 х 50

Кожна жінка і дівчина прагне виглядати привабливо в будь-якій ситуації . Розкішний махровий набір рушників c халатом Aren подарує максимальний комфорт в побуті і впевненість у власному пишноті. Текстиль прикрашений розкішним мереживом, яке виглядає дуже елегантно і красиво. Модель підкреслить жіночність і приховає недоліки фігури вільний крій, що не стримує рухів, такий одяг допоможе розслабитися і насолодитися спокійним проведенням часу після робочого дня.

Провідний турецька виробник має бездоганну репутацію і користується широким попитом на європейському ринку. Рушники та халати пошиті з мякої махрової тканини. До складу виробів входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна Егейського походження. Поверхня ніжна і пухнаста подарує масу приємних тактильних відчуттів. При контакті зі шкірою численні петельки здійснюють легкий стимулюючий масаж, який позитивно відбивається на стані шкіри.

Натуральний махровий текстиль володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Виріб не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Поверхня швидко вбирає рідину, моментально осушуючи шкіру і даруючи відчуття теплоти. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, тіло вільно дихає. Виріб швидко сохне, що виключає виникнення неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий в побуті і не потребуватиме додаткових зусиль в догляді. Виріб можна прати в пральній машині на 600-700 оборотах. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Що б продовжити термін експлуатації і зберегти новий зовнішній вигляд рекомендується прати текстиль окремо від речей з металевою фурнітурою. Бажано так само, використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть змінити структуру петельок, і поверхня втратить свою пухнастість.

Шикарний жіночий набір можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль подарує масу приємних емоцій і стане прекрасним вибором для власного користування. Слід зазначити, що такий набір послужить чудовим подарунком для близьких і коханих жінок і дівчат. Тим більше, що комплектується текстиль в красиву подарункову коробку від виробника. Такий презент порадує з будь-якого приводу, будь то День народження, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
21145

Характеристики

категорія товару
Халати
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Cotton MARINE
rating 0 відгуків
4 168,00 грн
Давно шукайте і хочете купити халат для коханого чоловіка преміум класу? Тоді зверніть увагу на халат Soft Cotton MARINE від іменитого виробника текстильної промисловості. Даний махровий халат виконаний в строгому...
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...
Пижама женская махровая микрофибра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскрава і креативна жіноча піжама з мікрофібри зігріє Вас під час сну або відпочинку. Махрова тканина прекрасно пропускає повітря і вбирає вологу. В піжамі Вам буде комфортно і приємно. Виріб високої якості і чудово...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти