Артикул:
21132

Халат Philippus Slow bamboo жіночий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 95 бали. Ваш кошик буде загальним 95 бали який можна перетворити на ваучер на 95,00 грн.

1 900,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махровий жіночий халат Philippus Slow bamboo від преміального турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бамбукове волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Зручна модель довгого халата на запах не сковує рухи, для максимальної зручності передбачено дві кишені з боків. Манжети і комір прикрашені красивим рослинним орнаментом, що додає неповторний шарм виробу. В асортименті халати в модних пастельних відтінках рожевого, оливкового, сірого кольору, представлений так само класичний білий колір і інші. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Халат, мабуть, є найзручнішою домашньої одягом. Мяке махровий виріб подарує максимальний комфорт і зручність, огорнувши тіло теплом і ніжністю. Торгова марка давно зарекомендувала себе на міжнародних ринках і користується великим попитом і любовю споживачів. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень, це дуже важливо адже текстиль часто використовую після водних процедур надягаючи на розпарене тіло.

Махра - це ворсиста тканина, що складається з численних петельок витягнутих з ниток основи. Виріб має високу гігроскопічність, швидко поглинає вологи, при цьому зберігаючи тепло і відчуття сухості. Шкіра в повній мірі насичується киснем, так як тканина вільно пропускає повітря. При контакті зі шкірою здійснюється легкий стимулюючий масаж, який покращує кровообіг. Бамбукове волокно володіє природними антибактеріальними властивостями, які зберігаються і в готовому виробі. Махровий халат підтримує оптимальний температурний режим, в ньому не буває ні холодно, ні жарко. Це ідеальний одяг, яка допомагає розслабитися і зняти напругу після довгого дня.

Махрова тканина славиться своєю довговічністю і невибагливістю у догляді. Текстиль легко переносить часті машинні прання, рекомендована температура для прання становить 40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача. Сушити виріб, слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні, такі як батарея і праска можуть примяти петельки, і поверхня втратить свою пухнасту структуру.

Купити чудовий махровий халат можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни здивують і зроблять покупку ще більш приємною і вигідною для бюджету. Пропонована модель, є прекрасним вибором для власного користування, а також в якості дорогого подарунка для родичів і друзів. Текстиль відрізняється своєю універсальністю і підійде для жінок будь-якого віку. Це прекрасний презент на День народження, Новий рік і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
21132

Характеристики

Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Пижама женская махровая микрофибра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскрава і креативна жіноча піжама з мікрофібри зігріє Вас під час сну або відпочинку. Махрова тканина прекрасно пропускає повітря і вбирає вологу. В піжамі Вам буде комфортно і приємно. Виріб високої якості і чудово...
халат Soft Cotton YONCA
rating 0 відгуків
2 478,00 грн
Хочете купити халат ніжного кольору для себе або зробити подарунок коханій жінці? Тоді зверніть увагу на махровий халат Soft Cotton YONCA від відомого виробника домашньої текстильної продукції з Туреччини. Виріб...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти