Артикул:
20455

Піжама жіноча Ipekten code 2215

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіноча піжама Ipekten code 2215 від відомого турецького виробника, складається з натуральної бавовни - 90% і еластана- 10%. Текстиль характеризується високою якістю і відповідає міжнародним санітарним нормам. Красиве дизайнерське оформлення допоможе створити бездоганний образ і виглядати чарівно також і вдома. Білизна виконано в біло-бузкової колірній гамі. Яскравий абстрактний принт освіжає образ і привносить неповторний шарм. Комплектується в презентабельну упаковку з поліетилену.

Пропонована домашній одяг розроблена спеціально для максимального комфорту і зручності під час сну і відпочинку. Матеріал дуже приємний і ніжний на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Натуральний екологічно чистий склад є гіпоалергенним, не викликає подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання.

Матеріал має високу гігроскопічність і повітропроникність. Волога швидко вбирається і виводиться на поверхню. Тіло завжди дихає, що допомагає підтримувати оптимальний температурний баланс. Піжама подарує комфорт і затишок як у жарку пору, так і в холодну. Текстиль не накопичує статичну електрику і не іскрить, що дозволяє повністю відновитися серцево - судинної і нервової системи. Невелике додавання синтетики покращує зовнішні показники і підвищує зносостійкість тканини.

Виріб не примхливо в догляді, чудово переносить часті прання. Підійде як ручна, так і машинне прання при температурі води 40 градусів. Сушити виріб слід в распрямления вигляді в добре провітрюваному місці. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів, чудово зберігає форму і початковий яскравий колір. Білизна легко прасувати і підтримує рівну поверхню.

Купити пропоновану продукцію для себе і в подарунок можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Чудове придбання порадує своїм бездоганним якістю і красою. Піжама відмінно сідає на будь-яку фігуру, підкреслюючи достоїнства і приховуючи недоліки. З таким комплектом домашній образ буде бездоганним, що додасть впевненості і створить прекрасний настрій. Адже для кожної дівчини і жінки важливо виглядати чудово, в будь-який час незалежно від місця і обставин. Текстиль послужить чудовим подарунком для близьких і друзів.

Деталі товару
20455

Характеристики

категорія товару
Піжами
склад тканини
90% бавовна, 10% еластан
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
khalat-zhenskij-i-muzhskoj-tivolyo-home-forza-aile-seti
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір для сауни та лазні Tivolyo Home Forza Aile Seti , в який входять жіночий і чоловічий халат, доповнені тапочками та рушниками. Халати мають мяку двосторонню махру на основі бавовни....
Пижама женская махровая микрофибра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскрава і креативна жіноча піжама з мікрофібри зігріє Вас під час сну або відпочинку. Махрова тканина прекрасно пропускає повітря і вбирає вологу. В піжамі Вам буде комфортно і приємно. Виріб високої якості і чудово...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти