Артикул:
20254

Халат вафельний Philippus чоловічий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 49 бали. Ваш кошик буде загальним 49 бали який можна перетворити на ваучер на 49,00 грн.

997,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Розмір, вік
Читати 3 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 3
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат вафельний Philippus чоловічий з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Виріб відповідає міжнародним санітарним нормам і високим стандартам якості. Ведучий турецька виробник завоював любов споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами. Довгий халат з рукавами має класичний вільний крій з запахом і поясом. Тканина бавовняна з текстурованою поверхнею. В асортименті вироби від білого до насиченого темно синього кольору. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Халат підійде в якості домашнього одягу і для оформлення готельних номерів. Комплектується в презентабельну фірмову упаковку.

Сучасна текстильна промисловість пропонує широкий асортимент виробів з нових видів тканини. Однак лідируюче місце за попитом займає натуральний текстиль. Халати з вафельної поверхнею вперше зявилися в Туреччині більше 300 років тому і були доступні тільки багатим людям, тепер же вони доступні всім. Свою назву тканину отримала через схожість рельєфу з кондитерської вафель. Варто відзначити, що квадратні осередки виконують не тільки естетичну функцію. Так, завдяки своїй структурі, матеріал підтримує правильний повітрообмін між шкірою і здійснює легкий і корисний масаж.

Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає подразнень на шкірі і алергії. На дотик халат дуже мякий та ніжний, легкий і зручний. Виріб відмінно підійде в якості банного халата, адже має високі показники гігроскопічності і повітропроникності. Поверхня швидко вбирає вологу, даруючи відчуття сухості і комфорту, добре зігріває і підтримує оптимальну температуру тіла без перегріву. Матеріал не накопичує статичну електрику. Такий одяг допоможе розслабитися і поринути в атмосферу тепла і домашнього затишку.

Матеріал відрізняється зносостійкістю і міцністю. Виріб чудово переносить часті прання при високих температурах, що важливо для підтримки чистоти і гігієнічності. Текстиль стійкий до впливу сонячних променів і швидко сохне в природних умовах.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Це чудове придбання для себе і близьких, яке послужить чудовим подарунком для чоловіків різного віку. Кожен високо оцінить проявлену турботу і хороший смак дарувальника.

Деталі товару
20254

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
чоловіча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Халат вафельный Philippus мужской
rating 10
Купили для мини-отеля 5 шт. вафельных халатов, как положено белоснежного цвета. Проверку стиркой в горячей воде прошли идеально. Спасибо!
Халат вафельный Philippus мужской
rating 10
Очень радует, что есть большие размеры халатов. Давно искала такой мужу, спасибо вам, качество хорошо
Халат вафельный Philippus мужской
rating 10
Искал одежду для бани, конкретно о халате сначала не думал, но продавец посоветовал вафельный, подумал почему бы и нет. Купил, и уже опробовал, спасибо за рекомендацию! Дельная штука.
6 інших товарів в цій категорії:
Костюм женский велюровый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий костюм жіночий велюровий від турецького виробника стане приємним придбанням для Вас і Ваших близьких. Зроблений з мякого і якісного велюру він подарує Вам тепло в будь-яку прохолодну погоду, і буде радувати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти