Артикул:
14887

Tалат Tivolyo Головна Пунто

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 172 бали. Ваш кошик буде загальним 172 бали який можна перетворити на ваучер на 172,00 грн.

3 459,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • pudra/Пудра
  • Бежевый
  • Бирюзовый
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Верх халата сатиновий, низ - махровий.

Розмір - 46-48

Домашній одяг дозволяє розслабитися і насолодитися спокійним проведенням часу. Пропонований халат відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Виріб зручно носити вдома, а так же надягати після водних процедур. Класична модель халата на запах приховає недоліки фігури, і підкреслить жіночність. Виріб поставляється в пастельних відтінках бежевого, рожевого і блакитного кольорів, поверхня прикрашена принтом в дрібний горошок. Всередині поверхню текстилю білого кольору. Поставляється в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Халат Tivolyo Home Punto від провідного турецького виробника характеризується високою якістю. Продукція відповідає міжнародним санітарним нормам, про що свідчить відповідна сертифікація. До складу текстилю входить 100% бавовняне волокно Егейського походження. Верх халата виготовлений з сатину, а внутрішня частина з петельчатого махорки. Таке поєднання матеріалів подарує максимальну зручність від експлуатації.

На внутрішній сторона мякенька і пухнаста, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Численні петельки швидко абсорбують на себе вологу, моментально осушуючи шкіру. Ось чому так приємно закутатися в такий халат після ванни або душу. Лицьова сатиновая сторона має красивий шляхетний вид і по відчуттях нагадує натуральний шовк.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень. Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Підтримується оптимальний тепловий баланс. Текстиль характеризується міцністю і зносостійкість прослужить до 10 років активної експлуатації.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Білизна можна прати в пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду і продовження терміну експлуатації бажано використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре распрямления вигляді. Виріб зберігає свою форму і рідко потребує прасування. У разі необхідності халат можна пропрасувати на середній температурі праски з зовнішньої сторони.

Шикарний жіночий халат можна купити оптом і в роздріб за актуальній ціні в нашому інтернет магазині. Порадуйте себе чудовим якістю текстилю, модель стане прекрасним вибором для власного користування. Виріб подарує максимальний комфорт і затишок. Такий халат порадує кожну жінку, це прекрасний варіант подарунка з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
14887

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
верх - сатин, низ - махрова одностороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Підліткові махрові халати турецького виробництва високої якості. Мяка мікрофібра приємних відтінків підходить для хлопчиків і для дівчаток. Тканина чудово вбирає воду, такий халат підійде для ванної кімнати, для...
Розпродано
0,00 грн
Для наших покупців ми пропонуємо чудові махрові жіночі халати турецького виробництва з мякої мікрофібри високої якості. Цей халат дозволить Вам насолодитися комфортною сухістю шкіри після ванни, душа або походу в...
халат Soft Cotton MARINE
rating 0 відгуків
4 168,00 грн
Давно шукайте і хочете купити халат для коханого чоловіка преміум класу? Тоді зверніть увагу на халат Soft Cotton MARINE від іменитого виробника текстильної промисловості. Даний махровий халат виконаний в строгому...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти