Артикул:
13695

Халат TAC NATUREL

Давно хочете порадувати свого чоловіка і купити халат високої якості? Тоді зверніть увагу на даний халат TAC NATUREL від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Дизайн вироби неодмінно припаде до смаку будь-якому чоловіку. Він виготовлений з натуральної велюр махорки, яка прослужить довгий час без втрати первинних якостей.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махровий чоловічий халат TAC NATUREL на 100% складається з натурального бавовняного волокна вищого сорту. Поверхня двостороння, лицьова сторона велюрова, а виворітна з петельчатого махорки. Класичний халат на запах має вільний крій, яка не сковує рухи, для зручності передбачені кишені. Модель виконана в модних відтінках коричневого кольору, поверхня прикрашена великою вертикальною смужкою. Виріб акуратно упаковано в фірмову подарункову упаковку.

Халат це, мабуть, найзручніша домашній одяг, яка допомагає розслабитися після трудового дня і налаштуватися на спокійне проведення часу. Елітний турецька виробник дорожить своєю бездоганною репутацією і пильно стежить за кожним етапом виробництва. Виріб відповідає високим критеріям якості та безпеки.

Натуральна махрова тканина володіє високою гігроскопічністю. Численні петельки миттєво абсорбують на себе рідину, ось чому так зручно використовувати халат після водних процедур. Пориста структура вільно пропускає повітря, шкіра вільно дихає і насичується киснем. Підтримується постійний теплообмін, це виключає виникнення парникового ефекту і дарує максимальний комфорт. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий стимулюючий кровообіг масаж. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему.

Натуральна махрова тканина характеризується міцністю і стійкістю до частих машинним прання. Навіть після 300 прань виріб збереже свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості. Для підтримки чистоти рекомендована прання на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити халат слід в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Поверхня халата не варто гладити, гарячу праску може деформувати численні петельки, і виріб втратить свою ніжність.

Чудовий халат можна купити за доступними цінами в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним вибором для власного користування, а також послужить чудовим подарунком для близьких і дорогих чоловіків. Виріб довгі роки буде радувати свого власника, даруючи комфорт і затишок. Такий презент актуальне з будь-якого приводу і нагоди будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
13695

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Стать
чоловіча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...
Нещодавно переглянуто
халат TAC NATUREL халат TAC NATUREL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно хочете порадувати свого чоловіка і купити халат високої якості? Тоді зверніть увагу на даний халат TAC NATUREL від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Дизайн вироби неодмінно припаде до смаку...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти