Артикул:
20262

Майка з трусиками Nebula 480B

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіноча майка з трусиками Nebula 480B прекрасного турецького якості. Виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за виконанням високих європейських критеріїв якості. До складу виробу входить 90% viscon, 10% elastan. Текстиль виконаний в приємному рожевому кольорі в дрібну білу клітинку. Білизна освіжить образ, підніме настрій. Комплектується виріб в індивідуальну поліетиленову упаковку від виробника.

Кожна жінка знає толк в хорошому білизна, і має в своєму гардеробі різноманітні вироби на всі випадки життя . Пропонований текстиль спеціально розроблений для щоденного використання. Використовувані матеріали і крій вироби будуть сприяти максимальному комфорту і зручності.

Сировиною для виготовлення віскози є перероблена деревна целюлоза. Матеріал володіє всіма перевагами і достоїнствами натурального волокна. Текстиль відмінно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, висока гігроскопічність дає можливість відчувати сухість і комфорт, так як зайва волога швидко вбирається і виводиться на поверхню. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Матеріал практично не електризується. Поверхня красиво драпірується і важко мнеться.

На дотик текстиль дуже мякий та ніжний, подарує тілу масу приємних відчуттів. Завдяки додаванню еластану збільшується еластичність білизни, воно прекрасно приймає форму тіла, що не настовбурчується і не виділяється з-під одягу. Комплект підійде для зими і літа, тканина має властивість підлаштовуватися під навколишнє середовище. Влітку поверхня не буде парити і подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Матеріал прекрасно піддається фарбуванню і зберігає колір протягом всієї експлуатації. Майку можна використовувати в якості нижньої білизни або як самостійну одяг для дому або під піджак.

Для підтримки чистоти і гігієнічності вироби, підійде машинна і ручна прання за допомогою неагресивних миючих засобів. Для продовження терміну експлуатації при машинному пранні, варто вибрати режим для делікатних тканин. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійке до дії сонячних променів. Поверхня практично не мнеться, при необхідності білизну можна погладити зі зворотного боку при низькій температурі.

Пропонований комплект можна купити в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Текстиль приємно порадує своєю якістю і ніжною легкою текстурою. Роблячи покупку для себе, подумайте про родичів і близьких. Такий набір послужить чудовим подарунком для жінок і дівчат.

Деталі товару
20262

Характеристики

склад тканини
90% Віскон, 10% еластан
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти