Артикул:
21250

Постільна білизна KRISTAL Buglem kahve

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Buglem kahve від лідируючого турецького виробника відповідає високим критеріям якості. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Дизайнерське оформлення білизни припаде до душі самим вибагливі споживачам. Постільна виконано в пастельних відтінках сірого і червоного кольору. Поверхня наволочок і підодіяльника прикрашена витонченим орнаментом і зображенням квітів золотого і червоного кольору. Текстиль стане чудовим доповненням інтерєру спальні в будь-якому стилі. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Постільна білизна з ранфорса славиться своїми дивовижними властивостями і якостями, воно є і надійно. Тканина зявилася на ринку зовсім недавно і вже встигла завоювати любов і довіру споживачів. За своєю суттю, ранфорс є поліпшеним варіантом бязі. Для його виготовлення використовують тонкі кручені бавовняні нитки. Білизна виходить легким, з ніжною і мякою поверхнею. При цьому текстиль характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Тканина ідеально лягає на ліжко без складок і заломів, білизна не мне під час використання.

Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко вбирається та не потрапляють. Текстиль не накопичує статичну електрику, ніж робить благотворний вплив на серцево - судинну систему. Склад продукції не викликає алергічних реакцій і є повністю безпечним. Комплект підійде для всесезонного використання, матеріал добре зберігає тепло і прохолоду.

Текстиль можна прати в пральній машині при температурі води 30 - 40 градусів. Перед першим використанням рекомендується прополоскати білизну в холодній воді. Для продовження терміну експлуатації і збереження привабливого зовнішнього вигляду, слід вивертати текстиль навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити виріб рекомендується в распрямления стані при природних умовах. Поверхня легко прасується і набуває нового вигляду.

Купити пропонований комплект з високоякісного матеріалу можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель зразок чудесного поєднання якості і демократичної ціни. Комплект постільної білизни, є чудовим вибором для власного користування, а так само послужить універсальним подарунком для друзів і родичів. Текстиль можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
21250

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Жаккард з мереживом, Ельфійська Сага BV J 0006
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з жаккарда Ельфійська Сага прикрашений мереживом та подарує комфорт під час сну. Світлі, блискучі кольору додадуть вишуканості в інтерєр Вашої спальні. Тканина міцна, гладка,...
КПБ Halley Ranfors
rating 0 відгуків
1 721,00 грн
Купити комплект постільної білизни Halley Ranfors - подарувати тепло і комфорт під час сну і відпочинку в будь-який час року. Виконаний з натурального 100% бавовни щільного плетіння. Тканина мяка, ніжна, приємна на...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Aloe Vera Gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один красивий комплект постільної білизни з жаккарда серії Aloe Vera від відомої турецької торгової марки Arya. Приємний золотий відтінок додає постільній білизні розкоші, а якісна вишивка доповнює повну картину...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти