Артикул:
21249

Постільна білизна KRISTAL Buglem lila

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Buglem lila виготовлений з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Відомий турецький виробник має бездоганну репутацію і користується попитом на європейському ринку. Гарний дизайн білизни стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру і створить теплу домашню атмосферу. Модель виконана в ніжних відтінках бузкового кольору. Поверхня наволочок і підодіяльника прикрашена пишними півоніями, простирадло однотонна, без малюнка. Продається в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Важливість сну в житті людини важко переоцінити. Поряд з іншими постільними речами постільна білизна допомагає створити комфортні і гігієнічні умови для відпочинку. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Щільність тканини в рази перевищує щільність бязі і льону, при цьому поверхня мяка і ніжна. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві тонких кручених ниток. Натуральний бавовняний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю, зайва волога швидко абсорбується і виводитися назовні. Структура тканини вільно пропускає повітря, шкіра добре насичується киснем, виключається виникнення парникового ефекту. Виріб не накопичує статичну електрику. Білизна з ранфорса має прекрасні терморегулірующимі властивостями, в жару поверхня порадує прохолодою, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Міцна ранфорсная тканину легко переносить часті машинні прання. Білизна збереже свій привабливий зовнішній вигляд, форму і корисні якості, навіть після 250 циклів машинного прання. Перед першим використанням білизна рекомендується прополоскати в холодній воді, в подальшому температура води повинна становити 30-40 градусів. Краще використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати білизна навиворіт. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. У разі необхідності поверхню можна проутюжить з виворітного боку.

Купити чудовий текстиль можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб, за доступною ціною. Комплект стане вигідною покупкою і прослужить багато років. Вибираючи виріб у власний будинок, згадайте про друзів і родичів, адже це прекрасний подарунок на всі випадки життя. Постільна білизна можна подарувати як чоловікові, так і жінці, текстиль стати в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
21249

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья  Best Class Ranforse
rating 0 відгуків
1 629,00 грн
Комплект постільної білизни Best Class Ranforse виконаний з ранфорса. Матеріал тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність текстури. Набір складається з підковдри простирадла і двох...
Комплект постільної білизни Altinbasak сатин Grevel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни від торгової марки Altinbasak приємно здивує Вас своїм оригінальним дизайном, тканину прикрашена малюнком зміїної луски, а також своєю мякістю, адже це постільна білизна зроблено...
Комплект постільної білизни Arya Dream Barguna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Arya Dream Barguna надзвичайно вигідно виглядає на ліжку. Воно виготовлене турецьким виробником текстильної промисловості з сатиновою тканини. Сатин - це натуральна тканина, яка не викликає...
 ARYA  Lace  Camelia Krem
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Arya Lace Camelia Krem ніжного кремового кольору перетворить Вашу ліжко. Мякі і світлі тони прикрасять кімнату, а приємна текстура тканини забезпечить комфортний відпочинок і чарівні сни. Турецький...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти