Артикул:
20113

Постільна білизна Gelin Home CEYLAN BEBE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 653,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі якісну постільну білизну в ліжечко Gelin Home CEYLAN BEBE від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з ранфорса, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вашим дітям приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна Gelin Home стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Постільна білизна від турецького виробника Gelin Home завжди цінується за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, зроблений він з сатину або ранфорса. Все дитяче постільна білизна на цій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Постільна білизна в ліжечко Gelin Home CEYLAN BEBE з мякого ранфорса, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет- магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 100 х 150 см,
  • простирадло - 100 х 150 см,
  • наволочка - 35 х 45 - 1 шт.,
  • наволочка - 35 х 35 см - 1 шт.

Безсумнівно, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вашим крихітка тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини вказані на етикетці. Але щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, ми їх трохи доповнили:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Постільна з ранфорса бажано гладити не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Постільна білизна в ліжечко Gelin Home CEYLAN BEBE від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

в інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
20113

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
аплікація з бавовняної тканини
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві червоні квіти подарують Вам чудовий настрій і допоможуть налаштуватися на романтичний лад. Постільна білизна зроблено з щільного, мякого сатину високої якості. Насичені кольори будуть радувати Вас тривалий...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Олімпіада" B 0043
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава абстракція і приємний ліловий відтінок, відмінне доповнення прекрасного постільної білизни від турецького виробника. Бавовняна тканина Bella Dona "Олімпіада" подарує Вам чудовий сон і відпочинок, а його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти