Артикул:
19898

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто сімдесят одна тисяча пятсот пятьдесят пять

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 100,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни Love You сатин лайт TL сто сімдесят одна тисяча пятсот пятьдесят-пять, від відомого турецького виробника домашнього текстилю, відрізняється високою якістю і надійністю. Виріб виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна, тканина виконання - сатин лайт. Продукція в подарунковій упаковці від виробника. Ультрамодний постільна білизна в кежуал стилі, стане прикрасою будь-якого інтерєру. Текстиль підійде людям, які цінують зручність і комфорт в повсякденному житті. Виконана в природних відтінках бежевого і бузкового кольору ліжко, прикрашена смугами різної ширини, тим самим розділяючи зони на різні колірні відтінки. З таким текстилем, ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно, що додасть затишку в спальну кімнату.

Постільна білизна, має бути не тільки красивим, але і задовольняти ряд вимог, для забезпечення комфортного і здорового сну. Пропонований текстиль, виготовлений відповідно до високих європейських стандартів якості та безпеки. Натуральна, екологічно чиста поверхня запобігає появі потертостей і роздратування на тілі, гіпоалергенна.

Сатин - це дуже щільна бавовняна тканина, яку отримують шляхом переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Застосування такого способу, надає поверхні гладкість і шовковистість, по відчуттях вона схожа з шовком. Основа у матеріалу шорстка, завдяки цьому, вона не совається і не сповзає з ліжка. Також білизна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру, в жарку пору воно буде охолоджувати, а в холодну - зігрівати.

Поверхня виробу не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на серцево - судинну систему і весь організм в цілому. Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Шкіра завжди буде дихати, це виключає появу парникового ефекту. Зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості поверхні, що дарує справжній комфорт.

Виріб не примхливо в догляді, відмінно переносить часті машинні прання, рекомендована температура води 40-60 градусів. Текстиль добре сохне в природних умовах і стійкий до сонячного світла. Поверхня важко сминаемости, не потребує прасування, це економить час і полегшує домашню працю. Тканина відрізняється зносостійкістю і довговічністю, сатинову білизну прослужить тривалий час, зберігши свою зовнішню привабливість і чудові властивості.

Купити пропоновану продукцію, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Вона стане вигідним придбанням для будинку, а також може послужити неперевершеним подарунком для близьких або колег по роботі.

Деталі товару
19898

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Casa de Roma
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Асортимент нашого інтернет магазину Sweet Home поповнився новою серією постільної білизни Casa de Roma . Дана серія представлена яскравими і цікавими малюнками. Всі зображення нанесені за спеціальною технологією,...
Комплект постільної білизни Love You Місто
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна від відомого турецького виробника Love You - прикрасити інтерєр Вашої спальні відмінною деталлю. Чудовий комплект постільної білизни прикрашений яскравим зображенням нічного міста. Також варто...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти