Артикул:
18984

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Daily mavi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 203 бали. Ваш кошик буде загальним 203 бали який можна перетворити на ваучер на 203,00 грн.

4 074,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Покривало: 240 x 260
Підковдра 200 x 220
Простирадло: 240 x 260
Наволочки: 50x70 - 4 шт.
Наповнювач: Сіліконезірованое волокно
Матеріал / Тканина: Покривало - Микрофибра

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Daily mavi , виготовлений з високоякісних натуральних матеріалів, до складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник, з бездоганною репутацією, завоював любов споживачів, високою якістю і ексклюзивними дизайнерськими рішеннями в оформленні текстилю. Продукція торгової марки користується великим попитом у себе на батьківщині і далеко за її межами. Комплектується в подарунковий варіант, фірмової упаковки. Вишукане постільна білизна, оформлено в ніжних відтінках блакитного, рожеві квіти добре гармонують з простирадлом того ж кольору. Чи стане прикрасою будь-якого інтерєру спальні. Ліжко завжди буде виглядати чудово, радуючи око і душу володаря. Створить атмосферу домашнього затишку і романтики.

Комфортний відпочинок, є важливою складовою здоровя та емоційного стану кожної людини. Під час сну ми не просто розслабляємося і відпочиваємо, в організмі відбуваються життєво важливі відновні процеси. Одним з основних факторів у створенні оптимальних умов для відпочинку, є характер постільної білизни. Пропонований текстиль Cotton Box Daily mavi , відповідає всім стандартам високої європейської якості та безпеки . Має міжнародну сертифікацію.

Виготовлене з ранфорса, що є новою, повністю натуральної та екологічно чистою тканиною, білизна має ряд корисних властивостей. Мяка, ніжна текстура не викликає алергії і подразнень, рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям. Покривало наповнене за допомогою високоякісного, безпечного сіліконізіровонного волокна. Текстиль добре пропускає повітря і здатний поглинати велику кількість вологи, при цьому шкіра залишатиметься сухою. Білизна підійде для використання в усі сезони, так як в ньому є функція терморегуляції. Постіль здатна підлаштовуватися під температуру, влітку воно подарує приємну прохолоду, а в холодну пору - збереже тепло.

Текстиль не вибагливий у догляді, його можна прати в пральній машині і при необхідності гладити . Стійкий до сонячного світла і високих температур. Зберігає свій зовнішній вигляд і форму навіть після багаторазового використання протягом довгих років.

Купити цей товар можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Слід зазначити, що комплект елітної постільної білизни, послужить чудовим подарунком, який відрізняється своєю універсальністю і практичністю.

Деталі товару
18984

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You  Сатин JT-29
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємний комплект постільної білизни Love You в коричнево кремових відтінках буде виглядати просто і зі смаком на Вашому ліжку. Турецький виробник гарантує високу якість виробів з сатину. У комплект входить...
КПБ  Laura  Bella  bamboo 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни і дивовижно красивим обємним малюнком Laura Bella bamboo 3D Вам сподобається. Ніжний і струмує сатин приємний на дотик. На такій постільній білизні відпочивати одне задоволення. У...
Комплект постельного белья TAC DELUX  RODIN
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від відомої турецької марки Tac Delux Rodin прекрасно буде виглядати на ліжку. Комплект в коричнево-шоколадних тонах з витонченими витіюватими візерунками. У набір входить шість...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти