Артикул:
19406

Постільна білизна Cotton Box SATEN ALBERTA KAHVE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 186 бали. Ваш кошик буде загальним 186 бали який можна перетворити на ваучер на 186,00 грн.

3 737,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло : 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Розмір сімейний:

Підодіяльники: 160 х 220 см. (2 шт)

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Сатиновий комплект постільної білизни SATEN ALBERTA KAHVE від провідного турецького виробника, домашнього текстилю Cotton Box . Відрізняється вишуканістю тканини і високою якістю. У складі вироби 100% екологічно чистий натуральний хлопок. Виріб комплектується в подарунковій упаковці від виробника.

Використовувана при виробництві тканину наділяє білизна чудовими властивостями і якостями. За відчуттями поверхню дуже схожа з натуральним шовком, вона така ж гладенька, мяка і з відливом. Однак сатин, набагато міцніше, так як виготовляється з подвійних сильно скручених бавовняних ниток. Матеріал виходить дуже щільний і міцний. З виворітного боку поверхню трохи шорстка, за рахунок цього, білизна НЕ буде ковзати і соватися по ліжку.

До корисних властивостей білизни також відноситься його висока гігроскопічність. Поверхня добре вбирає і відводить вологу, пропускає повітря, тим самим перешкоджаючи створенню парникового ефекту і розвитку хвороботворних мікроорганізмів і грибків. Всі використовувані при виробництві матеріали гіпоалергенні і натуральні. З таким білизною можна не хвилюватися за безпеку близьких людей. Воно підійде людям з усіма типами шкіри і особливо дітям, у яких вона дуже ніжна і розташована до подразників.

У побуті текстиль не вимагає особливого догляду, досить машинного прання, забруднення добре відпираються , навіть при низьких температурах. Прасувати білизну не обовязково, поверхня залишається гладкою і після прання. Виріб збереже свою форму і колір впродовж довгих років користування.

Даний комплект виконаний в спокійній колірній гамі, в бежевих і сірих тонах. Білизна прикрашено візерунками з елементами рослинного орнаменту, що зраджує елегантність і неповторний шарм. Таке постільна ідеально впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Ліжко завжди буде виглядати красиво і охайно. Створюючи атмосферу домашнього затишку і тепла.

Купити пропонований комплект постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Вишуканий домашній текстиль є не тільки корисним придбанням у власний будинок, а й хорошим подарунком. Така річ точно стати в нагоді і буде використовуватися своїм володарем. Презент відрізняється своєю винятковістю, його можна піднести як чоловікові, так і жінці, з будь-якого приводу і нагоди. Будь то День народження, Новий рік або весілля.

Деталі товару
19406

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье COTTON BOX CLASSIC SERIES Guner
rating 0 відгуків
0,00 грн
Пропонуємо Вам класичний комплект постільної білизни виконаний в білому кольорі з кращого сатину, на основі натуральної бавовни. Турецьке якість дозволить Вам отримати чудові емоції від сну і відпочинку на такій...
Комплект постільної білизни Love You страйп синій 16
rating 0 відгуків
0,00 грн
Холодний синій відтінок в новому постільній білизні від торгової марки і виробника Love You стане відмінним доповненням інтерєру в світлих тонах. Комплект постільної білизни зроблений дуже якісно з кращих матеріалів....
Набор Hasben Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
3 733,00 грн
Чудовий набір постільної білизни з пледом приємно Вас здивує. Комплект від популярного турецького виробника Hasben Gipurlu Pike Set наповнить Вашу спальну кімнату повітрям і відчуттям свіжості. Мякий ранфорс огорне...
Постільна білизна Tac saten Polly сімя
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Такого комплекту Ви ще не зустрічали. Оригінальна абстракція на приємному сірому тлі прикрасить інтерєр будь-якої сучасної спальні. Бавовняна тканина на основі бавовни з турецьких полів подарує Вам неймовірну мякість...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Орлеан"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий комплект постільної білизни Love You "Орлеан" стане чудовою прикрасою Вашої спальні! Комплект виконаний в синьому кольорі і прикрашений золотистим візерунком. Зворотний бік підодіяльника однотонна, синього...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти