Артикул:
14420

Комплект постільної білизни Tivolyo Home BRYANT

Пропонуємо Вам оригінальний комплект постільної білизни Tivolyo Home BRYANT з сатину і жатого шовку високої якості. Таке постільна білизна подарує Вам чудовий сон і прикрасить ліжко своїм яскравим зовнішнім виглядом. Подарункова упаковка від виробника. Постільна білизна Tivolyo Home можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 334 бали. Ваш кошик буде загальним 334 бали який можна перетворити на ваучер на 334,00 грн.

6 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон важливий для здоровя кожної людини, ось чому так важливо забезпечити зручне спальне місце. Комплект постільної білизни Tivolyo Home BRYANT від відомого турецького виробника здатний задовольнити найвимогливіших покупців. До складу виробу входить натуральний шовк і бавовна вищого сорту. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки.

Комплект має цікаве дизайнерське оформлення. Лицьова сторона підодіяльника і наволочок виконана з жатого шовку. Великий квітковий принт в незвичній техніці виглядає дуже ефектно. Внутрішні частини білизни виконані з мякого сатину. Білизна максимально зручно у використанні. Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно, як ніби її щойно постелили. Поставляється комплект в подарунковій упаковці від виробника.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно відбивається на всьому організмі. Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Білизна підійде для всесезонного використання, завдяки хорошій терморегуляції. У жарку пору поверхню порадує свіжістю і легкої прохолодою, а взимку допоможе зігрітися. Висока гігроскопічність використовуваних матеріалів забезпечує сухість і максимальний комфорт сплячої людини.

Виріб характеризується міцністю і довговічністю. Елітний текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді. Надалі для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Пропонований високоякісний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною. Слід зазначити, що постільна білизна послужить чудовим варіантом дорогого подарунка для родичів і друзів. Такий презент можна піднести на День народження, Новий рік, Весілля або по будь-якому іншому урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
14420

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
низ- бавовна; верх- шовк
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box JUNIOR PİNK ROSE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box JUNIOR PİNK ROSE дарує повітряне настрій і ідеально доповнить спальню маленьких або ж юних дівчаток. Турецький виробник використовував якісну тканину ранфорс, приємною мякості, високої...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-clasic-rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home Clasic Rose зроблений з сатину і жатого шовку відомим турецьким виробником. Розмір постільної "Євро", підодіяльник має шовковий верх і сатиновий низ,...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-bryant komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-bryant
rating 0 відгуків
6 683,00 грн
Пропонуємо Вам оригінальний комплект постільної білизни Tivolyo Home BRYANT з сатину і жатого шовку високої якості. Таке постільна білизна подарує Вам чудовий сон і прикрасить ліжко своїм яскравим зовнішнім...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти