Артикул:
13660

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ALDENE

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ALDENE BEJ стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Бежева гладь мякою сатиновою гладі прикрашена великими квітами, що дозволить Вам не тільки прикрасити Вашу спальню, але і насолодитися відмінним сном і відпочинком на цьому шедеврі домашнього текстилю. Ви можете купити постільну білизну оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Мяке і ніжне постільна білизна Tivolyo Home ALDENE огорне ніжним хмарою турботи і подарує 100% затишок і відчуття комфорту. Легкий і мякий турецька сатин має прекрасні споживчими властивостями. Пропонований комплект має цікаве дизайнерське оформлення. Простирадло і внутрішня частина підодіяльника, а так само дві наволочки, виконані в приємному бежевому кольорі. Лицьова сторона підодіяльника і ще дві наволочки в основі також мають бежевий відтінок, але поверхня додатково прикрашена чудовими квітучими півоніями. Білизна виглядає просто чудово, наповнюючи кімнату весняною свіжістю і домашнім затишком. Комплект гармонійно впишеться в будь-який інтерєр спальні і подарує тільки приємні враження.

Виготовлений на основі 100% бавовни текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Поверхня вільно пропускає повітря, це виключає появу парникового ефекту і дозволяє шкірі насичуватися киснем. Пориста структура бавовняних волокон забезпечує високу гігроскопічність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається, і виводитися назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Виріб не накопичує статичну електрику.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Щільна структура тканини забезпечує міцність і стійкість до частих прання. Прати білизну рекомендується при 600-700 оборотах, температура води повинна становити 30-40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду варто використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід далеко від прямих джерел тепла на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні, попередньо білизна слід добре розпрямити. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

У нашому інтернет магазині пропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб за демократичними цінами. Подаруйте радість собі і своїм близьким, комплект подарує масу приємних тактильних відчуттів і солодких снів. Текстиль послужить чудовим варіантом дорогого подарунка для родичів і друзів. Білизна можна піднести на День народження, Весілля, Новий рік, а так само з будь-якого іншого урочистої нагоди і приводу. Кожен буде вдячний за такий корисний подарунок і проявлену турботу. Комплектується текстиль в красиву подарункову упаковку від виробника.

Деталі товару
13660

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Romance жаккард Peony
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Поєднання візерунків і мякого блиску в комплекті постільної білизни Romance жаккард Peony дарує розкіш і чарівну теплоту. Жаккард високої якості задовольнить найвищі вимоги і буде довго радувати комфортом і красою....
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну з дивовижним поєднанням чорного і білого кольорів. Відомий виробник Love You постарався, щоб Ви могли не тільки насолодитися чудовою мякістю сатину, а й прикрасити...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Розчулення"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Ніжний дизайн комплекту не залишить Вас байдужими і завжди буде радувати. Комплект Love You сатин "Розчулення" виконаний в біло-зелених тонах, прикрашений букетом блакитних кольорів і сидять на них бордовими...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-aldene-bej komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-aldene-bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home ALDENE BEJ стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Бежева гладь мякою сатиновою гладі прикрашена великими квітами, що дозволить Вам не тільки прикрасити Вашу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти