Артикул:
11020

Постільна білизна TAC DIGITAL Carolyn

Цікавий комплект постільної білизни від турецької торгової марки ТАС стане родзинкою Вашого інтерєру. Гарний мякий сатин подарує Вам чудові відчуття під час сну і відпочинку на такій постільній білизні. Бавовняна тканина високої якості не боїться частих машинних прань. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DIGITAL Carolyn від відомого турецького виробника, який користується величезним попитом у європейських покупців. Продукція виготовлена на основі 100% натурального екологічно чистої бавовни вищого сорту. Тканина виконання - сатин, малюнок нанесений друкарським способом, за допомогою цифрових технологій. Комплект має неймовірне дизайнерське оформлення. Простирадло і внутрішня частина підодіяльника з однотонного сатину ніжно бузкового кольору. Лицьова сторона підодіяльника і наволочки прикрашені прекрасними квітами. Комплект виглядає як справжній витвір мистецтва і здатний прикрасити собою будь-який інтерєр спальної кімнати. Поставляється в картонній упаковці презентабельного вигляду.

Пропоноване постільна неодмінно задовольнить найвибагливіших споживачів. Текстиль забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну. Сатин прекрасний натуральний матеріал високої щільності. Лицьова сторона має благородним атласним блиском, внутрішня сторона шорстка, за рахунок цього, текстиль НЕ совається під час використання і не сповзає з ліжка. Виріб чудово драпірується і чудово виглядає, білизна не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо, як ніби Ви її тільки що застелили.

Постільна білизна з сатину володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко вбирається і ліквідується, зберігається відчуття сухості поверхні. Тіло безперешкодно дихає, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Текстиль не викликає подразнень і алергічних реакцій на шкірі. Комплект підійде для всесезонного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на весь організм.

Виріб невибагливо у догляді, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання при температурі води 30-40 градусів. Білизна швидко сохне в природних умовах, стійке до дії сонячних променів. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування, це дуже зручно і практично. Текстиль характеризується високою зносостійкістю і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свій новий зовнішній вигляд і фізичні властивості.

Придбати прекрасний комплект за доступною ціною можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Гарнітур стане прекрасним вибором для оформлення власного будинку і універсальним подарунком для друзів і родичів. Комплект постільної білизни можна піднести з будь-якого приводу і нагоди: будь то День народження, Новий рік або Весілля. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і чудовий презент.

Деталі товару
11020

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D PAOLA BEJ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовим подарунком для Вас і Ваших близьких стане 3д постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D PAOLA BEJ з великим обємним малюнком, зроблене турецьким виробником з мякого ранфорса. Постільна ідеально впишеться в...
Комплект постільної білизни Arya Pure Жаккард Abigail
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішна постільна білизна з жаккарда від відомого турецького виробника Arya - створити царську атмосферу у Вашій спальні. Тканина щільна, шовковиста, комфортна і дарує затишний сон. Чи витримає велику...
Нещодавно переглянуто
TAC  DIGITAL  SATEN  Carolyn TAC  DIGITAL  SATEN  Carolyn
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни від турецької торгової марки ТАС стане родзинкою Вашого інтерєру. Гарний мякий сатин подарує Вам чудові відчуття під час сну і відпочинку на такій постільній білизні. Бавовняна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти