Артикул:
20431

Покривало Cotton Box TERRA GRI 240x250

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало з наволочками Cotton Box TERRA GRI 240x250 високоякісного турецького виробництва вражає своєю розкішшю і красою. До складу виробу входить бавовна 35% і поліестер 65%, тканину виконання гобелен. Текстиль виконаний в ніжних відтінках сірого кольору, вся поверхня прикрашена великим візерунком з рослинними мотивами. Поверхня виглядає дуже дорого і елегантно, таке покривало прикрасить будь-який інтерєр, ліжко завжди буде виглядати акуратно. Поставляється текстиль в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Затишок і комфортний побут залежать саме від дрібниць, важливу роль відіграє і домашній текстиль. Крім свого прямого призначення, ці речі відіграють важливу декоративну роль. Пропоноване покривало прикрасить будь-який інтерєр, допоможе оновити старі меблі і захистити нову від пошкоджень.

Представлена продукція відповідає високим європейським стандартам високої якості і безпеки. Мяка і ніжна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Також вона володіє красивим благородним блиском, тканина відмінно драпірується і згладжує всі нерівності ліжку. Текстиль не мнеться під час використання. Ліжко завжди буде виглядати шикарно, створюючи атмосферу свята і королівської розкоші в спальні.

Виріб володіє всіма чудовими якостями натуральних і синтетичних матеріалів. Додавання бавовни забезпечує високу гігроскопічність і повітропроникність покривала. Синтетика покращує зовнішні показники і збільшує термін експлуатації.

Текстиль не вередливий в догляді, для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині при допомоги неагресивних миючих засобів. Сушити покривало слід при природних умовах в добре провітрюваному місці в распрямления вигляді. Виріб стійкий до дії ультрафіолетових променів, зберігає свою первинну форму, колір і текстуру. Тканина славиться за свою високу зносостійкість і довговічність. Купівля жаккардового покривала - це вигідне капіталовкладення для сімейного бюджету.

Купити виріб для себе і в подарунок можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Дана модель покривала порадує найвимогливіших споживачів. Текстиль стане корисним прикрасою власного будинку, і послужить чудовим варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу, будь то День Народження або Новий рік.

Деталі товару
20431

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
наволочки
50 * 70
склад тканини
поліестер 65%, бавовна 35%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало ARYA   Brilante   Black-Beige
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В цьому покривалі відмінно поєднуються чорний і бежевий відтінки. Турецький виробник постарався на славу. Шкіра-вініл у вигляді вставки дивовижно поєднується з чудовим штучним хутром. Покривало Arya Brilante...
Love You Покрывало одеяло двусторонее
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Агата від Love You безсумнівно відмінне придбання для домашнього вогнища. Матеріали приємні на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти