Артикул:
20430

Покривало Cotton Box TERRA MINT 240x250

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 645,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало Cotton Box TERRA MINT 240x250 з наволочками для двоспальному ліжку, виготовлено за останніми технологіями на новітньому обладнанні. Турецький виробник займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. Продукція відповідає міжнародним стандартам і відрізняється ексклюзивними дизайнерськими рішеннями в оформленні. До складу виробу входить 65% поліестер та 35% бавовна, поверхня жаккардовая ніжного бірюзового кольору, малюнок текстури нагадує мармур. Комплектується в картонну подарункову коробку від виробника.

Створюючи атмосферу домашнього затишку, важливо звернути особливу увагу на вибір текстилю. Адже часто використовувані в побуті речі, такі як покривало, служить не тільки захистом для ліжку, воно також несе естетичне навантаження, прикрашає інтерєр і надає йому завершеного вигляду. Пропоноване покривало має розкішну поверхню з легкої ненавязливої текстурою. Виріб має елегантний блиском, на дотик текстиль дуже мякий і приємний.

жакардові поверхню отримують шляхом особливого складного переплетення ниток різного калібру. Тканина виходить надзвичайно зносостійкої і міцною, з красивою і приємною двосторонньої текстурою. Покривало чудово драпірується на будь-яку поверхню, згладжує всі нерівності. Текстиль допоможе захистити постільна білизна від пилу і забруднень, оновить ліжко й інтерєр. Щільна тканина дозволяє використовувати покривало і в якості ковдри. Виріб не мнеться і завжди має гарний і охайний зовнішній вигляд, навіть якщо по ліжку цілий день стрибали маленькі діти.

Текстиль простий в побуті, тканина не накопичує пил і має властивість відштовхувати забруднення . Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині з використанням неагресивних миючих засобів, при температурі води 40 градусів. Сушити покривала потрібно в добре распрямления вигляді, бажано на відкритому повітрі. Поверхня залишається рівною і гладкою, не потребує прасування. Матеріал не схильний до дії ультрафіолетових променів, прекрасно зберігає форму і початковий колір.

Чудове представлене покривало можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр і принесе масу позитивних емоцій. Покривало як презент, є універсальним і затребуваним подарунком. Виріб можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
20430

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
наволочки
50 * 70
склад тканини
поліестер 65%, бавовна 35%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покрывало летнее Vladi 170х210
rating 0 відгуків
398,00 грн
Для Вашого комфорту вдома або на дачі, ми раді запропонувати літній покривало з бавовни, високої якості і мякості, зроблене відомим виробником. Легка тканина зроблена на основі бавовни і поліестру, що робить виріб...
pokryvalo-mekhovoe-love-you-elit-01
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам мяке хутряне покривало на ліжко від відомого виробника, зроблене з Поликоттон високої якості. Покривало має високу щільність, прикрашене тисненим малюнком квітів і має приємний коричневий відтінок....
Love You Покрывало Венеция Шелк 3D
rating 0 відгуків
984,00 грн
Прекрасне атласну покривало турецького бренду Love You Вінтаж ідеально виглядає на ліжку. Вантажний букет в пастельних тонах додасть Вашій спальній кімнаті затишку і ніжності. Покривало укріплено термостежкой, що...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти