Артикул:
13727

Ковдра пухова Tivolyo Home

Пропонуємо Вам чудове пухова ковдра Tivolyo Home від турецького виробника. Чохол ковдри зроблений з щільної бавовняної тканини, наповнювачем служить гусячий пух. Є ковдри різних розмірів, уточнюйте у нашого менеджера. Ковдра упаковано в подарункову сумку-чохол. Купити пухова ковдра оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 590 бали. Ваш кошик буде загальним 590 бали який можна перетворити на ваучер на 590,00 грн.

11 803,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 155 х 215, вага - 850 г

Розмір - 195 х 215, вага - 1050 г

Для створення атмосфери затишку та комфорту важлива кожна дрібниця. Домашній текстиль допомагає зробити побут максимально зручним. Сон є важливою умовою для хорошого самопочуття і здоровя людини. Поряд з іншими постільними речами ковдру допомагає створити максимально зручні та комфортні умови для сну і відпочинку.

Незважаючи на появу нових синтетичних матеріалів, натуральний наповнювач для ковдр користується великою популярністю. Ковдра Tivolyo Home виготовлено з високоякісного гусячого пуху. Чохол вироби пошитий з жакардовими тканини білого кольору. По всій площі ковдру прострочити великими квадратами, що дозволяє краще зберегти форму текстилю і рівномірно розподілить пух.

Провідний турецька виробник прославився далеко за межами своєї батьківщини і користується великим попитом. Продукція відповідає високим стандартам якості, і безпеки про що свідчить відповідна сертифікація.

Пух володіє масою корисних якостей і властивостей, про що було відомо ще нашим предкам, які високо цінували пухові вироби та навіть передавали їх у спадок. Текстиль можна назвати одним з найтепліших і затишних виробів такого типу. Пух володіє унікальними властивостями збереження тепла, при цьому підтримується оптимальний тепловий баланс, без перегріву. Ковдра комфортно використовувати навіть в літній період. Натуральний текстиль ніколи не створить парникового ефекту, шкіра вільно дихає, насичуючись киснем. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується шляхом виведення назовні. Ковдра легке і пухнасте подарує масу приємних тактильних відчуттів, подарувавши міцні і здоровий сон.

Для підтримки чистоти і гігієнічності виріб рекомендується провітрювати на відкритому повітрі. Можна вдатися до машинного прання при щадному режимі. Сушити текстиль слід в горизонтальному положенні, по черзі змінюючи боку. Після висихання виріб слід гарненько збити для перекази первісної форми.

Дивовижне пухова ковдра стане прекрасним вибором для власного користування. Текстиль можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Слід зазначити, що виріб послужить дорогим подарунком для родичів і друзів. Такий презент актуальне з приводу Дня народження, Дня весілля, Нового року і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
13727

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
жаккард
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра бамбукове Love You
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Відмінне теплу ковдру від виробника текстильної промисловості Love You буде зігрівати Вас холодними зимовими ночами. Висока якість, натуральний наповнювач з бамбукового волокна і тільки кращі матеріали роблять таке...
Ковдра Arya Микро Подвійне
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подвійне покривало ARYA Микрофибра зроблено для Вашого комфортного сну і відпочинку. Мяка мікрофібра зігріє Вас в будь-яку погоду і будь-який час року. Мяка поверхня покривала легко переносить часту прання у пральній...
Одеяло Flora & Fauna Бамбук
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити ковдру Flora & amp; Fauna Бамбук - подарувати здоровий і приємний сон. Ковдра мяке і легке, зігріє Вас і Ваших близьких навіть у люті морози. Бамбукове волокно має антибактеріальний ефект, відмінно вбирає...
TAC подушка Elegant
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка Tac Elegant з наповнювачем fiber ball приймає форму голови і створює відчуття комфорту для повноцінного сну. Наповнювач екологічно чистий і антиалергенний, не втрачає обсягу в процесі користування і легко...
Нещодавно переглянуто
odeyalo-pukhovoe-tivolyo-home odeyalo-pukhovoe-tivolyo-home
rating 0 відгуків
11 803,00 грн
Пропонуємо Вам чудове пухова ковдра Tivolyo Home від турецького виробника. Чохол ковдри зроблений з щільної бавовняної тканини, наповнювачем служить гусячий пух. Є ковдри різних розмірів, уточнюйте у нашого...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти