Артикул:
23071

Рушник махровий Two Dolphins Mouse 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Практично кожен з нас хоча б раз у житті вибирав для себе або своїх близьких махровий рушник. Високоякісний текстиль від провідного турецького виробника здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Чудове рушник прикрасить інтерєр і допоможе зробити побут більш комфортним.

Рушник махровий Two Dolphins Mouse 50 * 90 представлено в різних варіантах колірного оформлення. Поверхня прикрашена красивою вишивкою у вигляді забавних мишенят, які є символом майбутнього 2020 року. Поставляється виріб в подарунковій коробці з картону з фірмовим логотипом.

Пропоноване класичне рушник має двосторонню петельчатого поверхню. Ворсинки отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Текстиль повністю гіпоалергенна і відповідає встановленим санітарним нормам.

Бавовняні вироби є найприємнішими на дотик. Поверхня ніжна і мяка до неї так і хочеться доторкнутися знову і знову. Махрові рушники з бавовни чудово вбирають вологу, даруючи миттєве відчуття сухості і тепла. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий масаж, який приємний і корисний. Завдяки пористій структурі тканина вільно пропускає повітря. Текстиль швидко сохне при природних умовах, що запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби, які не містять відбілювача і барвників. Слід прати виріб окремо від речей з металевою фурнітурою, це дозволить зберегти новий зовнішній вигляд і привабливість. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. Варто уникати прямих джерел тепла, батареї і праска можуть примяти петельки, і виріб втратить свою пухнасту структуру.

Прекрасне рушник можна придбати в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно порадують своєю демократичністю. Текстиль стане чудовим вибором для власного користування, а так само послужить універсальним подарунком. Махровий рушник можна піднести друзям і родича з будь-якого урочистого приводу або в знак подяки. Особливо актуальний такий подарунок буде напередодні новорічних свят, адже текстиль прикрашений зображенням символу 2020 року.

Деталі товару
23071

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Two Dolphins bukle 3-ка (2л+б) Vercace
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Two Dolphins bukle 2-ка (л + б) Vercace чудовий вибір для ваших рідних і близьких. Також Ви можете порадувати і себе, справжнім турецьким якістю і приємною мякістю бавовняної махрової тканини високої...
Полотенце Cestepe bukle VIP 70*140
rating 0 відгуків
383,00 грн
Лазневе рушник Cestepe bukle VIP 70 * 140 стане прекрасним придбанням для Вас і Ваших близьких. Зроблене турецьким виробником, воно приємно здивує Вас мякою двосторонньої махрою з кращого бавовни, високою щільність...
nabor-polotenec-trojka-tivolyo-home-bamboo-exclusive
rating 0 відгуків
3 537,00 грн
Пропонуємо вам чудовий набір рушників трійка Tivolyo Home Bamboo Exclusive турецького виробництва. Рушники в наборі зроблені з бамбукового волокна і прикрашені красивою вишивкою і стразами. Висока щільність...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти