Артикул:
19429

Рушник Bulteks Mulia bamboo 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

364,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Рушник Bulteks Mulia bamboo 70 * 140 від турецького виробника, що став улюбленцем багатьох споживачів, за рахунок високоякісного товару. Виріб складається з 100% бамбука. Виконано в різних кольорах, є як рожевих відтінків, так і сірого, білого, бежевого кольору. Бордюр зображений жакардовим візерунком, який вишитий золотими нитками, що створюють різні композиції. Зображені як величні вензелі, так і елементи рослин, в тому числі і бамбукове дерево. Краї оброблені в двох варіаціях: стрічкою, або бахромою.

Що Використовується бамбукове волокно в рушник, є унікальним за своїми властивостями. Надає виробу ряд чудових якостей, які дозволяють експлуатувати продукт собі на втіху. Так бамбукова тканина антибактеріальна, вона не просто запобігає, а знищує природним чином бактерії, це також впливає і на те, що нейтралізується запах. А відмінна повітропроникність, за рахунок пустот і зазубрений на поверхні волокна, сприяє швидкому висиханню вироби. Екологічність матеріалу, робить рушників безпечним у використанні. Також володіє чудовою гигроскопичностью, виріб швидко осушує шкіру від залишків вологи, дозволяє охопити максимум тіла, за рахунок свого розміру.

На дотик рушників дуже мякий і ніжний, ворсинки надають якусь пухнастість, що створює тільки приємні відчуття, виріб ніби обволікає тіло. Вже доведено, що матеріал також має відновлюючий і оздоровчий ефект для організму в цілому. При цьому досить щільний і міцний, що говорить про високу зносостійкості.

У догляді такий виріб просто. Передбачені часті прання в звичайному машинному режимі з миючими засобами. Забруднення виводитися легко. Після чистячих процедур зберігає форму і колір, фарби ще довго будуть насиченими, так як за рахунок борозенок на поверхні матеріалу, пігмент вбирається глибоко. Стійко до різних деформацій, вицвітання і вигорання. Низька ступінь сминаемости, навіть після прання, так що можна обійтися без прасування.

Купити такий рушників можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника. Підійде на подарунок як родичу, так і для колеги по роботі. Буде доречним як презент на будь-якому торжестві. Порадує свого володаря чарівними властивостями, а також прекрасним зовнішнім виглядом. Дозволить зробити яскравий акцент у ванній кімнаті.

Деталі товару
19429

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 Philippus dray jakarli 70*140
rating 0 відгуків
226,00 грн
Представляємо Вам мяке махровий рушник Philippus dray jakarli турецького виробництва. Двостороння високоякісна махра відмінно вбирає воду і подарує Вашій шкірі відчуття сухості. Рушник прикрашене вишивкою римським...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти