Артикул:
18006

Рушник TAC LONG TWIST 70 * 140 банний

Мяке банний рушник від відомого турецького виробника ТАС, подарує Вам затишок і приємні відчуття після ванною або душу. Мяка двостороння махра має високу щільність, швидко вбирає вологу і стійка до втрати міцності після безлічі прань. Таким рушником ви можете порадувати як себе, так і ваших близьких. Упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 27 бали. Ваш кошик буде загальним 27 бали який можна перетворити на ваучер на 27,00 грн.

545,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банні процедури завжди закінчуються однаково - кутана в рушник, яке неодмінно має приносити тільки приємні мякі і пухнасті тактильні відчуття. А головне, швидко осушувати шкіру, вбирати надлишок вологи. З такою відповідальністю може впоратися тільки якісний текстиль, який можна придбати за демократичною ціною в нашому інтернет магазині sweet-home.

Рушник TAC LONG TWIST 70 * 140 (банний ) - це високоякісний виріб з високою щільністю тканини і мякої пухнастої двосторонньої махрою. Виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна турецьким виробником, що є гарантом високої якості вироби.

Багато полюбили це виріб за особливі властивості матеріалу, завдяки яким, рушник зручно для щоденного використання. Ворс однорідний, рівномірно покриває всю поверхню. Текстиль має високу здатність повітропроникності і поглинання вологи - гігроскопічність, завдяки чому виріб добре осушує шкіру і швидко сохне. Використовуваний в рушник екологічно чиста бавовна - гіпоалергенний і перешкоджає розмноженню бактерій, що дає можливість застосовувати його в дитячій гігієні, а це особливо важливо для новонароджених. Також добре зберігає і розподіляє тепло, тому так приємно після ванни або душу, закутатися в мяке на дотик махровий рушник. Відмінною рисою такого виробу є і те, що петельчатого структура матеріалу виконує легкий масаж шкіри, що покращує кровообіг, при цьому запобігаючи пошкодження будь-якого характеру.

За рахунок міцності тканини (щільність становить 530 г / м 2 ), рушників піддається тривалій експлуатації, що говорить про його зносостійкості і стійкості до дії миючих коштів. Передбачена багаторазова прання, після якої, форма і колір залишається в первозданному вигляді. Згодом виріб не деформується, стійке до вигорання і вицвітання, а значить, що завжди матиме красивий і доглянутий вигляд, радуючи свого володаря своєї мякістю і ніжністю.

Рушники давно перестали бути лише предметом домашнього ужитку. Сьогодні вони виконують і декоративну функцію. Краї рушники прикрашені спокійним бортиком. В основі використовується оливковий колір, який ідеально впишеться в будь-який інтерєр ванної кімнати і буде приносити естетичне задоволення. Створить унікальну і індивідуальну атмосферу.

Купити таке махровий рушник можна оптом і в роздріб на нашому сайті. Представлено в поліетиленовій упаковці. Замовляючи виріб для себе, не забудьте про своїх близьких і друзів. Адже якісне банний рушник, відмінний універсальний подарунок, який зробить не замінний внесок в будинок. Виручить по господарству, в той же час, прикрасить ванну кімнату.

Деталі товару
18006

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Philippus 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити набір рушників в подарунковій упаковці від турецького виробника, з красивою вишивкою у вигляді квітки троянди - зробити приємний і практичний подарунок друзям і близьким. У набір входить лицьове і банний...
набор Bellina bukle 2 халата+ 4 полотенца + тапочки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Сімейний набір Bellina bukle , що складається з двох халатів (чоловічого і жіночого), чотирьох рушників (2 банних і 2 лицьових) і двох пар тапочок дозволить Вам і Вашій половинці приймати ванну з усіма зручностями і...
набор Soft Life Noel 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний набір рушників від турецького виробника Soft Life Noel з новорічної вишивкою стане прекрасним подарунком для Ваших друзів або близьких. Велике і маленький рушник підійдуть для особи і для тіла. Якісна...
Полотенце Soft Cotton VIKTORIA  50*100
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно хочете купити рушник пудровий або лілового кольору? Тоді махровий рушник Soft Cotton VIKTORIA 50 * 100 створено спеціально для Вас виробником текстильної промисловості з Туреччини. Виріб дуже мяке і ніжне, але...
набор для сауны Gursan мужской
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний набір для сауни Gursan з двосторонньої махри призначений для сильної половини людства, чоловіків, які люблять паритися в сауні або лазні. Вироби турецького виробництва високої якості. Рушник навколо...
Нещодавно переглянуто
полотенце TAC LONG TWIST  70*140 полотенце TAC LONG TWIST  70*140
rating 0 відгуків
545,00 грн
Мяке банний рушник від відомого турецького виробника ТАС, подарує Вам затишок і приємні відчуття після ванною або душу. Мяка двостороння махра має високу щільність, швидко вбирає вологу і стійка до втрати міцності...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти