Артикул:
19459

Колготки GIULIA Amalia 20 den, model 6

Склад: 90% поліамід, 9% еластан, 1% бавовна.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі фантазійні колготки GIULIA Amalia 20 den, model 6, від відомої української торгової марки. Відповідають усім стандартам високої якості і безпеки, мають відповідну сертифікацію. Виріб без шортиків з бавовняної ластка, прозорими носками і плоскими швами. Посадка талії середня, пояс широкий і зручний. До складу виробу входить поліамід 90%, еластан 9% і бавовна 1%. Поверхня колгот прикрашена горохом середньої величини. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Колготки невідємний елемент в гардеробі кожної сучасної жінки. Торгова марка GIULIA, зарекомендувала себе з хорошого боку і полюбилася жінками різного віку, за високу якість та широкий асортимент моделей і дизайну панчішних виробів.

Пропоновані тонкі фантазійні колготки, відмінно підійдуть для періоду весна Осінь. Вони мають анатомічну форму і рівномірно лягають по всій довжині ніг, не утворюючи більш темних або світлих ділянок. Виріб можна носити під саму облягаючий одяг, адже плоскі шви роблять білизна непомітним. Мають легким ефектом, що підтягує, що дозволяє зняти відчуття втоми ніг і візуально поліпшити фігуру, надавши їй витонченості та грації. Грайливий принт в горох по всій поверхні, додасть образу легкість і неповторний шарм. Ніжки будуть приковувати до себе чоловічі погляди і розбурхувати фантазію.

Колготи дуже приємні в шкарпетці, вони мають мяку, шовковисту поверхню, яка огортає своєю ніжністю ноги. Стійкі до затягування, нова зачіпка не розповзається в стрілки. Технологія подвійної обкрутки еластану, ниткою поліаміду, збільшує зносостійкість і міцність білизни. При розтягуванні в різні боки, нитка еластану не деформується, що дозволяє зберегти первинну форму колгот протягом усього періоду шкарпетки.

При дотриманні простих правил догляду, колготи можуть прослужити не один місяць. Прати виріб потрібно вручну, використовуючи неагресивні миючі засоби, при температурі води не вище 30 градусів. Сушити в распрямления вигляді, виклавши на рушник. Гладити виріб протипоказано.

Вишукана білизна робить ніжки ще гарніше і розбурхує чоловічу уяву. Купити фантазійні колготки можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Це хороший, і головне потрібний, подарунок для представниць прекрасної статі. Купуючи виріб для себе, подбайте і про близьких людей.

Деталі товару
19459

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-golden-lady-teens-40-den-vita-bassa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові колготки від італійського виробника зроблені якісно і стануть для Вас хорошою покупкою. Колготки без шортиків, мають низьку талію і щільність в 40 den, в них Вам буде комфортно в холодну пору року. Широкий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти