Артикул:
19530

Серветки Vianna махрові 30 * 50 2 штуки (Мишки)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кухня - це, те місце де постійно готуватися їжа. Відповідно для комфортної роботи потрібно постійно підтримувати чистоту. Особливе місце серед кухонних аксесуарів займають набори серветок. Високоякісний турецька текстиль в першу чергу стане необхідний після миття рук і зробить побут комфортнішим.

Серветки Vianna махрові 30 * 50 2 штуки (Мишки) характеризуються мякою ворсистою поверхнею. В асортименті набори різних приємних відтінків. Серед інших рожевий, блакитний, персиковий і інші. Кожен виріб прикрашено малюнком найзнаменитішої мишки - Міккі Мауса. Виріб буде особливо актуально напередодні Нового року, який пройде під знаком щура. Поставляється набір в прекрасній подарунковій упаковці від виробника.

Продукція складається з натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Численні ворсинки виходять шляхом спеціального переплетення волокон. Поверхня пухнаста і мяка. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Серветки швидко поглинають вологу, при цьому самі швидко сохнуть при природних умовах. Завдяки цьому на поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми.

Саме махрові серветки є прекрасним рішенням для рук. Текстиль так само стати в нагоді для протирання столу та інших кухонних поверхонь. Компактні серветки зручно брати з собою в дорогу або на пікнік. Вироби підійдуть для сервірування столу, допоможуть створити веселу і невимушену атмосферу.

Текстиль характеризується міцністю і довговічністю. Виріб не вимагає спеціального догляду і легко піддається пранню. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача. Сушити серветки слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль стійкий до впливу сонячних променів і прекрасно зберігає свою первинну форму.

Казковий набір кухонних серветок можна купити оптом і в роздріб. Робити покупки в нашому інтернет магазині приємно і вигідно, оформити замовлення можна в будь-який час, не виходячи з дому. Текстиль порадує всіх членів сімї, починаючи від малюків і закінчуючи дорослими. Виріб послужить прекрасним новорічним подарунком для родичів і друзів.

Деталі товару
19530

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 Полотенце Koza Super soft
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників для кухні розміром 50 * 70 і кількістю 6 штук в упаковці - безумовно найкраща покупка для вашої кухні. Яскраві і оригінальні малюнки виглядають дуже оригінально, а якість вишивки вище всіх...
скатертина Emir
rating 0 відгуків
809,00 грн
Пропонуємо Вам цікаву і оригінально прикрашену скатертину Emir від турецького виробника. Виконана з мякою гобеленової тканини, вона має високу щільність, що дозволить Вам прикрасити будь-який святковий стіл....
salfetki-nilteks-lux-3-shtuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
254,00 грн
Серветки Nilteks LUX 3 штуки зроблені турецьким виробником з щільної бавовняної тканини високої якості для Вашого комфорту на улюбленій кухні. Серветки легко вберуть вологу, зметуть прокидається борошно і...
skatert-Verolli-Buta-Royal-Ring-8-predmetov
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина Verolli Buta Royal Ring доповнена серветками з восьми штук і декоративними власниками одна з кращих скатертин, які Ви бачили. Завдяки високій якості виконання гобеленова тканину вийшла дуже мякою і має...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти