Артикул:
21640

Халат Мякий бавовна Hazel

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 182 бали. Ваш кошик буде загальним 182 бали який можна перетворити на ваучер на 182,00 грн.

3 657,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночий махровий халат Soft cotton Hazel від преміального турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. Товар має європейську сертифікацію і відповідає стандартам якості та безпеки. До складу продукції входить 100% єгипетський хлопок, тканину виконання - двостороння петельчатого махра, високої щільності. Модель представлена в двох пастельних відтінках: коричневого і рожевого кольорів і має гарне дизайнерське оформлення. Довгий халат на запах прикрашений нарядними вставками з шикарного мережива. Текстиль виглядає дуже елегантно і красиво. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Махра - це чудова тканина з дивовижними властивостями. Матеріал складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування їх слабо натягнутою нитки основи. Текстиль, завдяки своїй структурі, володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Виріб здатне швидко поглинати вологу, зберігаючи, при цьому, тепло і відчуття сухості. Халат ідеально підійде для використання після водних процедур. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий масаж. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій чутливій шкірі.

Пропонована модель поєднує в собі зручність і комфорт класичного халата і елегантність вишуканого одягу. Кожна жінка хоче виглядати бездоганно в будь-якій ситуації, красивий і зручний халат - це ідеальний одяг для дому. Виріб допоможе розслабитися після насиченого дня і налаштуватися на спокійне проведення часу.

Махрова тканина характеризується міцністю і зносостійкість, виріб просто в побуті і чудово переносить часті прання. Для збереження привабливого зовнішнього вигляду і мережива рекомендується прати виріб окремо від речей із застібками і змійками. Температура води повинна становити 40-60 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби і ретельно полоскати виріб. Сушити текстиль варто в добре распрямления вигляді при природних умовах. Слід уникати контакту махорки з гарячими поверхнями, батареєю і праскою, вони можуть примяти петельки і виріб втратить свою пухнастість і мякість.

Купити шикарний махровий халат можна за демократичними цінами в нашому інтернет магазині , як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним придбанням для себе і послужить прекрасним варіантом подарунка для родичів і друзів. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік. Виявлена турбота і чудовий смак будуть високо оцінені і прийняті з вдячністю.

Деталі товару
21640

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
khalat-zhenskij-tivolyo-home-victoria-lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий жіночий халат Tivolyo Home Victoria Lila від турецького виробника, привертає до себе увагу приємним відтінком і красивим мереживним кантом. Двостороння махра зроблена з мякого турецького бавовни, швидко...
Халат Tivolyo Home VERSAILES
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі мякі махровий халат для жінок, зроблений відомим турецьким виробником з кращої бавовняної тканини. В такому халатику Вам завжди буде комфортно і затишно. Красиво прикрашений комір і мереживний...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти