Артикул:
13987

Халат жіночий Tivolyo Home DESTAN рожевый

Халат жіночий Tivolyo Home DESTAN зроблений турецьким виробником для Вашого комфорту і затишку. Якісна махра подарує Вам всю свою мякість, швидко вбере вологу і зігріє після ванною або душу. Халат прикрашений гарними мереживами, що безсумнівно підкреслить Вашу жіночність. Подарункова упаковка від виробника. Жіночий халат можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 111 бали. Ваш кошик буде загальним 111 бали який можна перетворити на ваучер на 111,00 грн.

2 228,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Розовый
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри - S, M, L, XL.

Колір - бірюза.

Кожна дівчина і жінка хоче виглядати добре і відчувати себе впевнено завжди, не залежно від часу і місця. Жіночий халат Tivolyo Home DESTAN від провідного турецького виробника має прекрасний дизайн. Виріб пошито у вільному крої з запахом. Манжети і комір обрамлені розкішним мереживом, яке підкреслить жіночність. Виріб не сковує рухів і сприяє повному розслабленню після активного дня. Виріб поставляється в рожевому, бірюзовому і молочному кольорі. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Натуральні бавовняні халати користуються великою популярністю у покупців. Перш за все, це обумовлено чудовими властивостями самої тканини.

Рельєфна поверхня, яка нагадує кондитерський виріб, добре справляється зі своїми основними завданнями, а саме дарує максимально комфортні відчуття. Текстиль здатний вбирати велику кількість вологи. Натуральна поверхню мяка і ніжна, дуже приємна на дотик, не викликає алергії і подразнень на шкірі. Це дуже важливо адже часто виріб має прямий контакт з распаренной шкірою. Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі вільно дихати, це сприяє підтримці оптимального температурного балансу.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Натуральна бавовняна тканина стійка до частих прання. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі 40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Для збереження нового зовнішнього вигляду мережива, виріб слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити домашній одяг коштує при природних умовах в провітрюваному місці. При необхідності поверхню можна пропрасувати.

Чудовий жіночий халат можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель є прекрасним вибором для власного користування. Роблячи покупки, згадайте про друзів і родичів. Високоякісний халат послужить прекрасним варіантом подарунка для сестри, мами, подруги і коханої жінки. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік. Кожна дівчина і жінка буде вдячна за проявлену турботу і високо оцінить хороший смак дарувальника.

Деталі товару
13987

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
вафельная
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто
khalat-zhenskij-tivolyo-home-destan khalat-zhenskij-tivolyo-home-destan
rating 0 відгуків
2 228,00 грн
Халат жіночий Tivolyo Home DESTAN зроблений турецьким виробником для Вашого комфорту і затишку. Якісна махра подарує Вам всю свою мякість, швидко вбере вологу і зігріє після ванною або душу. Халат прикрашений...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти