Артикул:
23251

Кімнатні тапочки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 4 бали. Ваш кошик буде загальним 4 бали який можна перетворити на ваучер на 4,00 грн.

95,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

розмір
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зручна домашнє взуття є обовязковою умовою для комфорту і затишку, особливо якщо підлоги без підігріву. Зараз домашні тапочки шиють з багатьох матеріалів, окреме місце займають натуральні тапочки з махрової тканини. Вони завжди користуються популярністю і залишаються актуальними. Така любов і відданість покупців обумовлена прекрасними експлуатаційними властивостями текстилю. Махрові тапочки від провідного турецького виробника подарують ногам справжню насолоду і допоможуть зняти напругу після складного трудового дня.

Кімнатні тапочки з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна, подарують максимальний комфорт і затишок. Виріб виконаний в класичному білому кольорі. Модель характеризується своєю універсальністю, підійде як для чоловіків, так і для жінок. Прекрасні тапочки стануть ідеальним вибором, як для будинку, так і для оформлення готельних номерів, СПА, басейнів та інших місць, де потрібно змінне взуття. Поставляється текстиль в поліетиленовій упаковці від виробника.

Махрова тканина дуже пухнаста і приємна на дотик. Численні петельки отримую шляхом витягування ниток з слабо натягнутої основи. При контакті зі шкірою текстиль дарує приємні тактильні відчуття. Ворсинки надаю масажну дію на шкіру ніг, що покращує циркуляцію крові. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тому махрові тапочки стануть справжньою знахідкою для любителів водних процедур. Поверхня швидко абсорбує вологу, при цьому зберігається відчуття сухості і тепла. Пориста структура вільно пропускає повітря, це запобігає виникненню парникового ефекту. Тапочки підійдуть для всесезонного використання.

Тапочки з махорки характеризуються своєю практичністю і зносостійкістю. Для підтримки чистоти і гігієнічності виріб можна прати при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах на відкритому повітрі або в провітрюваному місці.

Зручні і стильні тапочки можна купить в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане чудовим придбанням в власний будинок і подарує масу приємних емоцій від експлуатації. Слід сказати, що такий текстиль не залишить байдужими гостей і клієнтів, модель прекрасно підійде для оформлення готельних номерів, використання в лазнях і басейнах. Одягнувши мякі тапочки, кожен зможе відчути тепло і затишок, навіть перебуваючи далеко від дому.

Деталі товару
23251

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

тапочки
rating 10
отличные тапочки, качественные.
6 інших товарів в цій категорії:

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти