Артикул:
20783

Набір чохлів на стільці 6 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 356,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір чохлів на стільці 6 штук, від іменитого турецького виробника, який давно відомий на європейському ринку і завоював бездоганну репутацію і довіру споживачів. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання - жатка. Модель представлена широким вибором кольорів і відтінків. В асортименті вироби зеленого, бежевого, бордового і інших квітів. Кожен зможе підібрати чохли для стільців, які ідеально впишуться в інтерєр, надавши йому завершеності і цілісності. Комплектується в поліпропіленовому валізці з ручками, в якому текстиль дуже зручно зберігати.

Для створення затишку і теплої домашньої атмосфери важлива кожна деталь. Важливу роль в оформленні інтерєру грає домашній текстиль. Пропонований набір чохлів на стільці володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками і здатний задовольнити найвишуканіший смак.

Відразу після появи поліестеру його дивовижні властивості були високо оцінені. Завдяки особливостям будови і природи матеріалу, виготовлені вироби мають високу міцність і довговічність. Текстиль зберігає свій первинний колір, форму і привабливість. Вироби не мнуться і чудово драпіруються. Тканини не страшна моль, кліщі та інші шкідники, адже в синтетиці не розмножуються грибки і цвіль.

Еластичні чохли з приємною текстурою чудово підлаштовуються під форму стільця і надають меблям бездоганний вигляд. Мякий і приємний на дотик матеріал подарує справжній комфорт і зручність. Пропонований текстиль допоможе швидко поміняти атмосферу в домі. Яскраві чохли оновлять старі меблі і захистять нову від пошкоджень і забруднень. Особливо це актуально, якщо в будинку є маленькі діти, які часто бруднять все навколо. Випрати чохли значно легше і дешевше, ніж міняти меблі.

Текстиль простий в побуті, будь-які забруднення швидко відпираються, навіть при низькій температурі. Підійде як машинна, так і ручна прання, виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу сонячних променів. Стисла поверхня не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити пропонований набір з 6 чохлів для стільців можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки, радуючи своєю красою. Слід зазначити, що виріб послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів. Такий презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести як жінці, так і чоловікові.

Деталі товару
20783

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жатка
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Чехлы на стулья
rating 10
Все прекрасно, чехлы качественные!
Набор чехлов на стулья 6 штук, диван и 2 кресла
rating 10
Заказ пришел очень быстро, учитывая что оформление было в канун новогодних праздников. Товар соответствует описанию. Подходит на любой диван, кресла , стулья.
6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покривало LY 11-09 зелений
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий варіант атласного покривала з двома декоративними наволочками від турецького бренду ТМ Love You . Якісний атлас, чудова текстура полотна і дивовижний відтінок зеленого кольору приємно впишуться в Вашу...
Love You Покрывало Barokko
rating 0 відгуків
763,00 грн
Покривало LoveYouна 100% зроблено з поліестеру. Наповнювач - сіліконізорованное волокно. В подарунковій упаковці. Виріб має високу щільність тканини. Дану позицію ви можете купити у нас оптом і в роздріб.
Love You Покрывало Танго Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижні білі квіти на блакитному тлі на покривалі турецької фірми Love You Цвітіння безсумнівно внесуть в Вашу спальню нотку весни і свіжості. Покривало має цікаву стёжку і глибокий обємний малюнок. З таким...
Love You Покрывало одеяло двусторонее
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Вероніка від Love You безсумнівно відмінне придбання для домашнього вогнища. Матеріали приємні на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Love You Покрывало 3D Лира
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You 3D Ліра Стенето для Вас не тільки якісним прикрасою для ліжка, а й замечатльним подарунком для ваших близьких і рідних. Шовкова тканина прикрашена красивим обємним малюнком і укріплена якісної...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти