Артикул:
19929

Халат готельний вафельний Gursan

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 46 бали. Ваш кошик буде загальним 46 бали який можна перетворити на ваучер на 46,00 грн.

932,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, вік
Читати 4 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 4
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат готельний вафельний Gursan виконаний в традиційному білому кольорі, має класичний крій з запахом. Тканина бавовняна, до складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Турецький виробник славиться високою якістю і практичністю своїх виробів. Продукція відповідає санітарним нормам і найвищим міжнародним стандартам якості і безпеки. Комплектується в фірмовий поліетиленовий пакет.

Незважаючи на широкий асортимент сучасних тканин, натуральні волокна не втрачають своєї популярності і високо цінуються споживачами. Бавовняна поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі, є цілком безпечною. Це важлива характеристика для вироби, яке часто має прямий контакт з распаренной шкірою. Представлена модель халата підійде як для оформлення номерів готелів, так і для домашнього використання. Текстиль зробить побут зручнішим, практична річ допоможе розслабитися після важкого робочого дня і налаштуватися на теплу домашню атмосферу.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності, тканина здатна швидко вбирати велику кількість рідини, така особливість дозволяє відчути справжній комфорт після прийняття водних процедур. Пориста текстура чудово пропускає повітря, завдяки цьому, виріб досить швидко висихає в природних умовах. Що запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху. Тіло не буде паритися і потіти, матеріал має властивість адаптуватися під індивідуальну температуру тіла. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання, при високих температурах. Така властивість допомагає підтримувати чистоту і гігієнічність вироби. Домашній одяг з бавовни стійка до сонячного світла, линьки і деформації. Тканина характеризується міцністю і довговічністю, навіть через тривалий період експлуатації, виріб збереже свою привабливість і чудові якості.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це корисне і потрібне придбання для себе і своїх близьких. Халат можна піднести як презент чоловікам і жінкам, з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
19929

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Стать
унісекс
Відгуки
Отфильтровать отзывы
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Сброс

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Халат отельный вафельный Gursan
rating 10
Халат унисекс, подойдёт и парню и девушке. Взяла парочку, пошит аккуратно и просто, без вычурностей. Для дома подойдёт.
Халат отельный вафельный Gursan
rating 10
Не очень разбираюсь в тканях, но этот халат приятный. Получил заказ быстро, с доставкой на дом - очень удобно. Безналичным расчетом, тоже+
Халат отельный вафельный Gursan
rating 10
Практичная и полезная вещь. Хорошо сидит, в отличии от махрового не такой таяжелый. После стирки не сел и не начал скатываться, в эксплуатации хорошо держит форму. Поначалу, когда только стиранный - жесткий, но в процессе ткань становится мягкой и приятной. Советую стирать с ополаскивателеам
Халат отельный вафельный Gursan
rating 10
Хочу высказаться по поводу товара, который уже получила и испытала на себе. Халат Gursan удобный, лёгкий, есть пояс, который можно регулировать как хочешь. Не сильно длинный, не запутывается в ногах. Очень удобно брать с собой в баню или сауну, накинул поверх себя и быстро согрелся после ледяного душа. Конечно быстро впитывает влагу, но и сохнет так же быстро. Для сауны -самое то!
6 інших товарів в цій категорії:
набор Hisena dray 2 халата+ 4 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для молодої пари або для сімї призначений набір Hisena dray. У комплекті два халата: чоловічий і жіночий і 4 рушники, по два для кожного. Вироби оформлені прекрасної вишивкою, пошиті з махорки і велюру високої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти