Артикул:
19463

Халат Bultex Hotel темно-синій

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 342,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, вік
Читати 3 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 3
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат Bultex Hotel темно синій, для готелів і дома, від відомого турецького виробника, який завоював довіру споживачів високою якістю своєї продукції. Пропонований текстиль, виготовлений з 100% бавовни, вищого гатунку, тканину виконання двостороння махра. Комплектується в поліетиленову упаковку від виробника.

Найпопулярнішими серед халатів для дому та лазні, є махрові вироби. Перш за все це обумовлено чудовими якостями самого матеріалу. Завдяки своєму натуральному, екологічно чистому складу, текстиль повністю безпечний для організму людини, не викликає алергій і подразнень. Рекомендований до використання людям з особливо чутливою шкірою. Це дуже важливо, адже зазвичай халат надаватися на розпарене, після ванни або душу, чисте тіло. На нашому сайті, можна купити такий халат, який відповідає всім європейським стандартам високої якості і безпеки.

Крім усього іншого, сама махра має ряд корисних, унікальних властивостей. Тканина пухка і повітряна за своєю структурою, проте дуже міцна і зносостійка. Дозволяє вільно циркулювати повітрю, тіло не париться. Добре вбирає вологу, і практично миттєво осушує шкіру, роблячи звичайні лазневі процедури, максимально комфортними і приємними. Завдяки своїй ворсистою поверхні, халат, забезпечує додатковий масаж шкіри, покращуючи кровообіг і її стан. Має хорошу теплорегуляції, ворсинки створюють додаткову повітряну подушку, між шкірою і тканиною. Завдяки цьому, створюється оптимальна температура, халат зігріває і розподіляє тепло, саме тому так приємно після душу або ванни закутатися в махровий виріб.

Текстиль практичний і простий у використанні. Не вимагає спеціального догляду. Досить звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Сушити краще в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, гладити виріб не потрібно, це дозволить зберегти мякість і пухнастість поверхні. Стійкий до сонячного світла і високих температур. Довгий час буде радувати свого власника прекрасним зовнішнім виглядом і корисними властивостями.

Придбати виріб для себе і своїх близьких, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Якісний текстиль - це відмінний подарунок, який відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Його можна подарувати як близькому родичу, так і одному з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
19463

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
унісекс
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Халат Bultex Hotel темно-синий
rating 10
Весьма удобная и комфортная вещь. Цвет синий - хороший. Длина достаточная, чтобы не цепляться за полы халата и не мёрзла нижняя часть тела. Понравилось, что в магазине есть разные размеры, в том числе четыре икса ель, который я и купил. Пояс длинный, крепкий, соответствует размеру халата. Есть большие удобные карманы. Я в тепле и доволен.
Халат Bultex Hotel темно-синий
rating 10
Купила махровый халат Bultex тёмно-синего цвета. Заказ приняли в течение дня. Доставили как и просила к концу рабочей недели. Спасибо за оперативность
Халат Bultex Hotel темно-синий
rating 10
Халат абсолютно не линяет при стирке, за два месяца пользования мужем из него не вылезла ни одна ниточка! Мягкий, тёплый, уютный, сама даже иногда не удерживаюсь и закутываюсь в него. Хорошее турецкое качество!
6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти