Артикул:
19462

Халат Bultex Hotel асорті

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати 3 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 3
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат Bultex Hotel асорті, від провідного турецького виробника, виконаний з 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання, велюр і махра. Продукцію торгової марки, використовують у фешенебельних готелях і приватно, в Туреччині і далеко за її межами. Виріб комплектується в поліетиленову упаковку від виробника. Халат відрізняється своєю універсальністю, виконаний в класичному стилі, він підійде як чоловікам, так і жінкам. Має сяючий білий колір, символ чистоти і гармонії.

Домашній затишок складається з безлічі дрібниць. Важливу роль, в житті кожної людини, відіграють лазневі процедури. Ванна допомагає нам не тільки підтримувати гігієну, але і отримувати приємні відчуття, розслабляє після важкого дня. Для забезпечення максимального комфорту, після водних процедур, відмінно підійде представлений махровий халат. Поверхня виробу має мяку, пухнасту структуру. Зовнішня сторона виконана з оксамиту, що надає виробу елегантний зовнішній вигляд, а внутрішня сторона виконана з петельчатого махорки.

Ворсиста тканина здатна вбирати велику кількість вологи, максимально швидко осушуючи шкіру. Дуже важливою перевагою є натуральний, екологічно чистий склад виробу. Завдяки цьому, текстиль не викликає алергію і подразнень на шкірі. Це дуже важливо, адже халат часто надаватися на голе, распаренное тіло. Крім іншого, рельєфна поверхня забезпечує легкий масаж, стимулює кровообіг і покращує стан шкіри. Також повітропроникний матеріал дозволяє шкірі дихати, при цьому зберігає комфортну температуру. Побалуйте себе і своїх близьких, купите якісний текстиль і поринете в атмосферу ніжності і спокою. А як приємно випити чашечку чаю за переглядом улюбленого фільму, занурюючись в атмосферу домашнього затишку.

Текстиль, не потребує спеціального догляду. Відрізняється високою міцністю і зносостійкість, не боїться частих прань і високих температур. Добре сохне в природних умовах, не потребує прасування, що полегшує домашню працю домогосподаркам.

Володар такого виробу, назавжди забуде про дискомфорт і відчуття зябкости після прийняття ванни або душу. Затишна домашня одяг стане улюбленою і незамінною річчю в гардеробі. Високоякісний текстиль є чудовим подарунком, який можна подарувати з приводу і нагоди. Купити виріб можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Кожен високо оцінить дивовижні властивості пухнастого вироби, адже що може бути цінніше домашнього тепла і затишку.

Деталі товару
19462

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
унісекс
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Халат Bultex Hotel ассорти
rating 10
Хочу оставить свой отзыв о халате Bultex велюр-махра. Товар пришел в отдельной упаковке с фирменными этикетками. Сразу примери, ткань приятная к телу. Качество действительно отельное.
Халат Bultex Hotel ассорти
rating 10
Не зря заказала в магазине свитхоум, никакого обмана, ко мне приехало три халата на всю семью! Качество на высоте, я довольна, благодарю вас, будет приятный подарок семье
Халат Bultex Hotel ассорти
rating 10
Спасибо за рекомендацию продавцу-консультанту. Всё отлично, халатик подошел!
6 інших товарів в цій категорії:
набор Pupilla халат+ лицевое п-це
rating 0 відгуків
2 207,00 грн
Відмінний набір з рушника і халата для всіх любителів водних процедур і походів в басейн. Якісний халат (розміри краще уточнювати у менеджера) і мяке лицьове рушник подарують Вам тільки найкращий настрій. Турецький...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти