Артикул:
19142

Подушка TAC Lazer Kapitone 50х70

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 29 бали. Ваш кошик буде загальним 29 бали який можна перетворити на ваучер на 29,00 грн.

591,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати 4 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 4
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 50 х 70

Подушка TAC Lazer Kapitone 50х70 від провідного виробника з Туреччини. Торгова марка широко відома на європейському ринку і славиться бездоганною якістю своєї продукції. Подушка прямокутної форми виконана в білому кольорі, чохол пошитий з мікрофібри. В якості наповнювача виступає силіконізоване волокно (холофайбер). Комплектується виріб в поліпропіленовий чемоданчик, який надійно захищає виріб від бруду і пилу.

Сон обовязкова частина життя кожної людини, від його якості залежить загальний стан і активність людини. Пропонована подушка допоможе створити максимально комфортні та зручні умови для сну, забезпечивши правильне положення голови. Це забезпечує вірну циркуляцію крові, позбавляє від хропіння і дає можливість повноцінно відновити сили під час відпочинку.

Холофайбер - це неткана порожниста матерія у вигляді мікропружінок, яку виготовляють з поліефірного волокна. Структура наповнювача наділяє готовий виріб прекрасними споживчими властивостями і якостями. Наповнювач надзвичайно мякий і легкий. Текстиль добре повторює анатомічну форму голови, а після здатний швидко повернути колишню форму. Холофайбер не звалюється всередині, виріб відрізняється зносостійкістю і довговічністю.

Синтетичне волокно повністю безпечно і екологічно чисте, не викликає алергічних реакцій та подразнень. Рекомендовано для використання дітям і людям страждаючим астмою та іншими захворюваннями органів дихання. Текстиль не накопичує пил і чудово пропускає повітря, що забезпечує прекрасні гігієнічні показники. У наповнювачі не розлучаються кліщі і патогенні організми, такі як цвіль і грибки.

Виріб можна прати в делікатному режимі або вручну. Рекомендується використовувати слабощелочние миючі засоби або мильний розчин. Температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Сушити виріб потрібно в природних умовах в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Для додання висохлої подушці колишньої форми її потрібно як слід струсити і збити.

Купити високоякісну продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль знадобиться в кожному будинку і прослужить довгі роки самій активно експлуатації. Модель стане прекрасним вибором для свого будинку і послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів. Виріб відрізняється своєю актуальністю і універсальністю, його можна подарувати абсолютно всім і з будь-якого приводу. Виявлена турбота буде високо оцінена і винагороджена.

Деталі товару
19142

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
наволочки
50 * 70
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Склад наповнювача
Синтетичне волокно - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки
Отфильтровать отзывы
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Сброс

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Подушка TAC Lazer Kapitone 50х70
rating 10
Очень качественный текстиль, я вообще люблю фирму Так, швы всегда хорошо обработаны. нет пропущенных мест непростроченных. Подушка не стандартная квадратная, а в виде прямоугольника, спать на такой даже удобней, чем на обычной.
Подушка TAC Lazer Kapitone 50х70
rating 10
Мягкая подушка пахнет приятно, упругая, хорошо стирается и форму не теряет после стирки.
Подушка TAC Lazer Kapitone 50х70
rating 10
TAC Lazer Kapitone заказали в количестве 22 штуки для отеля. Полностью доволен заказом и сроками исполнения. Спасибо за сотрудничество!
Подушка TAC Lazer Kapitone 50х70
rating 10
Подушка стёганая, необычная, покупаю второй раз, всё понравилось.
6 інших товарів в цій категорії:
Подушка TAC SILIKON
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку TAC SILIKON - відмінне рішення для Вас і Вашого будинку. Зроблена турецьким виробником ТАС з кращих матеріалів, вона прослужить Вам тривалий час. Мякий чохол подарує чудовий сон і буде стримувати...
TAC подушка Glory  50x70
rating 0 відгуків
1 410,00 грн
Купити подушку TAC Glory 50x70 від турецького виробника - подарувати здоровий сон і повноцінний відпочинок. Наповнювач силіконізоване волокно має гіпоалергенні, теплозберігаючі властивості, не накопичує пил і не...
Подушка PENELOPE BRONZE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку PENELOPE BRONZE з наповнювачем з гусячого пуху високої якості - ідеальний варіант для любителів спати на подушках середньої мякості. Подушка підтримує голову в правильному положенні під час сну, дарує...
Укр Південь Подушка Соло 100% пуху
rating 0 відгуків
1 646,00 грн
Зручна і мяка подушка Соло вітчизняного виробництва Укр Юг Текстиль дозволить Вам насолодитися своїм відпочинком сповна. 100% натуральний гусячий пух в натуральному бавовняному чохлі зручний в щоденному...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти