Артикул:
19017

Рушник Dolphins dray Cotton 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

200,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Dolphins dray Cotton 70 * 140 від турецького виробника, що став відомим завдяки своєму високоякісному товару. Виготовлений з 100% бавовни, двостороння махра. Виконано в приємних ніжних колірних відтінках рожевого і кремового, а також бузкового і сірого кольору. Бордюр представлений полірованої ниткою, яка створює простий, але в той же час вишуканий кант. Краї дбайливо і красиво оброблені.

Махровий рушник наділене унікальними властивостями, які допоможуть його експлуатувати тривалий час з комфортом, насолоджуючись його красивим видом. Перш за все, використовуваний матеріал натуральний, що говорить про його безпеку в користуванні, адже є екологічним. Також він гіпоаллергенін, тим самим дозволяючи ним скористатися як дорослим, так і дітям. Рушників здатний поглинати моментально вологу з великої поверхні, завдяки своїй гігроскопічності і розміром. А повітропроникність, потурбується про те, щоб воно швидко висихає і запобігало вбирання запахів. Антибактеріальне властивість, запобіжить появі і розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Висока щільність і міцність виробу гарантує тривалу зносостійкість. При цьому фактура рушники пухнаста і шовковиста, завдяки петельчатого структурі, що додатково виробляє масажний ефект, який благотворно впливає на мікроциркуляцію крові, тим самим покращуючи загальний стан здоровя людини. Загорнувшись в такий текстиль, буде відчуватися тепло і затишок, а також надзвичайна мякість. Що дозволить продовжити банні процедури в комфорті.

Само по собі виріб досить легке, що дає можливість брати його з собою на відпочинок на природу, пляж, або дачу. При появі забруднень, передбачена звичайна Стріка з миючими засобами, плями легко виводяться. Навіть після багаторазових чисток, рушників здатний зберігати свій первозданний вигляд, так як стійкий до деформацій, не боїться сонячних променів, адже стійкий до вицвітання і вигорання, а також до линяння.

Купити такий рушників можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Купуючи собі таке чудове виріб, подумайте і про своїх близьких. Адже таким продуктом користуються в кожній хаті, його використовують всі члени сімї. Крім своїх практичних властивостей, послужить прикрасою для кухні та ванної кімнати. Внесе акцент, довершить дизайн.

Деталі товару
19017

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Полотенце
rating 10
Это полотенце чуть тоньше, но все равно хорошо впитывает влагу.
ПОЛОТЕНЦЕ DOLPHINS DRAY COTTON 70*140
rating 10
10/10
6 інших товарів в цій категорії:
486,00 грн
Перед Вами махровий чудове рушник, виготовлено з кращого бавовняного волокна. Вам обовязково сподобаються мякі рушники з відмінною махрою і морським малюнком. Купити рушник і подарувати приємну сухість після душа собі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти