Артикул:
18642

Опівночі бамбук Anjelou 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

169,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Anjelou bamboo 50 * 90, турецького виробництва, складається з 100% натурального бамбукового волокна, вищого гатунку. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Торгова марка славиться оригінальним дизайном і неперевершеним якістю виробів. Рушник має широку варіацію колірних рішень, кожен зможе підібрати виріб, що відмінно впишеться в дизайнерську задумку власного будинку. Текстиль прикрашений акуратним бортиком, який надає вишуканість і особливий шарм. Гарний, завжди акуратний зовнішній вигляд, прикрасить будь-який інтерєр, створить особливу атмосферу, що зробить будинок надзвичайно затишним.

Серед іншого домашнього текстилю, особливе місце займають рушники, що є невідємним атрибутом в кожній оселі. Бамбукові вироби користуються великою популярністю серед споживачів, це викликано чудовими властивостями і корисними якостями такого матеріалу.

Ворсиста поверхню дуже пухнаста і мяка, відрізняється своєю шовковистістю і привабливим блиском. Екологічно чистий і натуральний склад не викликає алергію і подразнень, є повністю безпечним і рекомендується для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою. Одним з головних достоїнств, є антибактеріальні властивості, це природна властивість бамбука, яка не втрачається під час обробки. На такій поверхні гине сімдесят відсотків бактерій, що допомагає зберегти гігієнічність вироби.

Текстиль відрізняється підвищеною гігроскопічністю і повітропроникністю. Бамбукове рушник здатне увібрати в три рази більше вологи, ніж бавовняне. Воно моментально осушує шкіру, даруючи максимальний комфорт і приємні відчуття від ніжності дотику. Пухка текстура добре пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це запобігає появі неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий у використанні і догляді, добре переносить часті машинні прання при високих температурах. Виріб стійкий до сонячного світла і добре сохне в природних умовах. Рушник не потрібно гладити, праска може примяти петельки, виріб втратить свою пухнастість і ніжність, з цієї ж причини, при сушінні варто уникати прямих джерел тепла. Матеріал відрізняється своєю міцністю і зносостійкість. Текстиль прослужить довгі роки активної експлуатації не втративши при цьому привабливий зовнішній вигляд і чудові властивості.

Купити таке відмінне рушник, оптом чи вроздріб, можна в нашому інтернет магазині. Це необхідна і вигідна покупка в свій будинок. Високоякісний текстиль послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Презент відрізняється своєю актуальністю і універсальністю, його можна піднести абсолютно всім, стане доречним до будь-якого свята.

Деталі товару
18642

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ANJELOU BAMBOO 50*90 БИРЮЗОВЫЙ
rating 10
Полотенца отличного качества и гораздо дешевле чем в именитом Ярославе Украинского производства. Должно быть как-бы из "бамбука" но честно говоря разницы по сравнению с обычными не заметил, хотя на этикетке написано что из бамбука. Выбирал по номеру партии но цвет прислали бирюзовый, так-что если нужен конкретный цвет уточняйте перед покупкой. Цвет - контрастный, яркий.
6 інших товарів в цій категорії:
Простирадло махрова Індія BV-T
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива двостороння махрова простирадло стане приємним доповненням інтерєру Вашої спальні або ж гостьової кімнати. Якісна махра і приємні кольори будуть радувати Вас тривалий час. Простирадло зроблена з бавовняної...
набор Sokuceler 3-ка (б+л+ноги)
rating 0 відгуків
665,00 грн
Купити гарний набір рушників Sokuceler від турецького виробника - створити затишну, позитивну обстановку у ванній кімнаті. Рушники зроблені з натуральної бавовни високої якості, мякі, пухнасті, відмінно вбирають...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти