Артикул:
8925-1

Простирадло махрова на резинці з наволочками

Пропонуємо Вашій увазі мяку і якісну махрову простирадло на гумці з двома наволочками від відомого турецького виробника. Зроблена простирадло з махрової тканини на основі бавовни з додаванням поліестеру, що робить її міцною і мякою. Сон і відпочинок на такий простирадла подарує Вам чудовий настрій і гарний початок дня. Купити можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 21 бали. Ваш кошик буде загальним 21 бали який можна перетворити на ваучер на 21,00 грн.

437,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
Читати 4 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 4
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чохли на подушку на блискавках, розмір євро стандарт, на спальне місце 160 * 200 . Простирадло з натуральної бавовни, двосторонньої махри , яка дає мякість, спокійні сни і комфорт. Махрова простирадло на гумці НЕ буде парити в літню пору, а також не буде холодної в зимову пору року, а також послужить захистом для матраца в домашніх умовах, готелях, готелях і базах відпочинку. Можна використовувати і під простирадлом, або коли матрац слизький.

Здоровий і комфортний відпочинок - це одне з найголовніших критеріїв при виборі готелю. Тому все власника даного виду бізнесу намагаються облаштувати свої номери по максимуму вигідно для постояльців. Але, хочеться і економити на текстилі. Якщо Ви хочете заощадити і купити простирадло з наволочками високої якості, але за низькою вартістю, тоді оптові закупівлі - це Ваш вихід.

У нашому інтернет- магазині представлений чудовий варіант з махрової тканини від іменитого виробника з теплої Туреччини. Компанія цінує своїх споживачів, тому виготовляє свою продукцію з міцних і довговічних матеріалів.

Весь текстиль проходить регулярні перевірки у відповідних відділах, а також мають підтверджуючі сертифікати.

Махрова простирадло на гумці в комплекті з наволочками у нас на сайті коштує помітно дешевше, ніж на ринку. Чому така різниця? А вся справа в тому, що ми співпрацюємо з торговою маркою безпосередньо і без інших посередників. Це значно економить наш час і кошти. Продукція з виробництва йде відразу ж на наші склади без додаткових затримок. Більш того, це свідчить про оригінальність і є додатковою гарантією якості.

Для наших покупців ми зробили привабливу систему бонусів. Кожному оптовому покупцеві надається знижка в розмірі 10% від загальної вартості. Наприклад, на даному варіанті Ви можете заощадити від 61 до 122 гривні. Також періодично ми знижуємо ціну деяких виробів на більш ніж 50%!

У чому переваги даного вироби?

Махрова простирадло на гумці - це найбільш популярний варіант серед своїх аналогів. Практично в кожному будинку вони є і, зупиняючись в готелі, хочеться також комфортно себе почувати під час відпочинку.

За що ж їх все так люблять і цінують?

  • Гіпоалергенність. Так як для пошиття використовують натуральні нитки, то на них сплять навіть ті люди, які схильні до прояву алергічних реакцій. В натуральне полотно можуть додати також малу частину синтетичного волокна, наприклад поліестер. Це робиться для того, щоб підвищити міцність тканини.
  • Гигроскопичность. Характеризується високою влаговпітиваемостью, швидко сохне і пропускає повітря.
  • Довговічність. Найкраще до упіть простирадло з махорки і забути про швидке зношення волокнистої структури, так як вона на порядок міцніше, ніж атлас або сатин.
  • Комфорт. Мяка текстура викликає приємні тактильні відчуття, особливо після важкого робочого дня.
  • Екологічність. Для пошиття використовують нитки, фарбування яких відбувається за допомогою натуральних барвників. Тому спати на них можуть навіть маленькі діти.
  • Практичність. Особлива технологія кріплення додає комфорту. Вона прикріплюється до матраца за допомогою гумок, тому вночі не скочується і не ковзає. Крім цього, її не потрібно гладити після прання.

Правила догляду за виробом

Прання. Підходить як ручна, так і машинне прання. Краще, якщо температура води буде становити 30 градусів. Допускається додаткове замочування при наявності значних забруднень.

Прасування. Постільні приналежності ь не потребує прасування, так як це знижує термін експлуатації.

Зберігання. Перед тим, як помістити в шафу, загорніть в поліетиленовий пакетик.

За умови правильного догляду, текстиль служить набагато довше.

Як купити простирадло в нашому інтернет-магазині?

Біле простирадло у нас на сайті призначена на спальне місце розміром 160 * 200.

Тут Ви можете зробити покупку відразу ж в один клік, або додати товар в корзину і продовжити вибір.

Якщо у вас виникли проблеми чи питання, то напишіть нашим досвідченим менеджерам. Вони з радістю підберуть Вам потрібний екземпляр і розкажуть про оплату або доставці.

Деталі товару
8925-1

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна 80%; поліестер 20%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки
Отфильтровать отзывы
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Сброс

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ПРОСТЫНЬ МАХРОВАЯ НА РЕЗИНКЕ
rating 10
Традиционно хороший продукт, отвечающий требованиям широкого потребителя.
Простынь махровая на резинке с наволочками
rating 10
Искала какую-то альтернативу наматраснику и наткнулась на простынь на резинках. Вот оно! подумала я, и решила сразу оформлять заказ. Уже потом заметила, что в комплект дополнительно входят наволочки, ну что ж это приятный бонус мне, хотя надо быть внимательнеее. Заказ пришел вовремя!
Простынь махровая на резинке с наволочками
rating 10
Я купила в магазине Свитхоум махровую простынь, крепящуюся на матрас с помощью резинки по окантовке. Мне очень нравится качество, мягкая приятная ткань на ощупь. После стирки не села, все швы аккуратные и целые. Изделием очень довольна. Благодарю за товар!
Простынь махровая на резинке с наволочками
rating 10
Если кому-то срочно понадобилась защита на новокупленный матрас, то очень рекомендую махровую простынь на резинке. Это отличная замена, её также можно совместить с наматрасником. Собственно я так и сделала, и это очень удобно. Если есть возможность покупайте именно махру! Это дышащая мягкая ткань. Спать будет приятно.
6 інших товарів в цій категорії:
504,00 грн
Потрібно купити наматрацник, який захистить Ваш матрац не тільки від зовнішніх забруднень, але і від будь-яких рідин? Тоді зверніть увагу на вологостійкий наматрацник Zarna Протект-комфорт від українського виробника...
497,00 грн
Захистіть свій матрац з якісним наматрацником на гумці, з акуратним бортиком, від українського виробника, зробленого з мякої тканини мікрофібри і укріпленої якісним стібком. Наповнювач холофайбер високою 60 щільності,...
341,00 грн
Стеганний наматрацник Zambak Alez зроблений якісно з бавовняної тканини (бязі) одним з турецьких виробників. Наматрацник кріпиться до матраца щільною гумкою і захищає від будь-яких забруднень і пошкоджень. Колір...
Розпродано
0,00 грн
наматрацники КОМФОРТ мікрофайбер 90х200 зроблений українським виробником з кращих матеріалів для захисту матраца від будь-яких забруднень і пошкоджень. Якісна тканина має високу щільність і легко чиститься....
Нещодавно переглянуто
437,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі мяку і якісну махрову простирадло на гумці з двома наволочками від відомого турецького виробника. Зроблена простирадло з махрової тканини на основі бавовни з додаванням поліестеру, що робить її...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти