Артикул:
13842

Літній постільний комплект Tivolyo Home Modesto

Оригінальний постільний набір Tivolyo Home Pike Modesto турецького виробництва стане відмінним доповненням Вашої спальні. Набір складається з сатинових наволочок і простирадла і вафельного покривала. Склад тканини 100% бавовна, що подарує Вам комфорт і затишок в будь-яку погоду. Подарункова упаковка від виробника. Купити постільний набір Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 258 бали. Ваш кошик буде загальним 258 бали який можна перетворити на ваучер на 258,00 грн.

5 177,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Кремовий
  • Лиловый
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало піку - 220 х 240

Простирадло сатин - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Від якості сну у в чому залежить здоровя і самопочуття людини, важливо забезпечити комфортні умови для сну і відпочинку. Літній постільний комплект Tivolyo Home Modesto розроблений турецькими фахівцями спеціально для літнього періоду. У набір входить сатиновая простирадло, і наволочки, а також покривала з вафельної тканини. Виріб прикрашено елегантним мереживним кантом, який надає неповторний шарм. Білизна виглядає дуже красиво і дорого. Модель представлена в декількох колірних рішеннях, серед яких бежевий, бузковий, білий, зелений та інші кольори. Текстиль гармонійно доповнить будь-який інтерєр, будь то сучасна квартира або заміський будинок.

До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Текстиль володіє всіма чудовими властивостями цього матеріалу. Білизна не викликає подразнень і алергічних реакцій, навіть на самій чутливій шкірі. Продукція проходить ретельний контроль якості і рекомендований для щоденного використання. Поверхня має здатність вільно пропускати повітря, це дозволяє шкірі вільно дихати. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Білизна сприяє оптимальному підтриманню теплового балансу, якщо доповнити комплект теплою ковдрою його можна використовувати і в зимовий період. Поверхня виробу мяка і ніжна на дотик, красиво драпірується і не мнеться під час використання.

Пропонований текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і збереження нового зовнішнього вигляду досить прання на 600-700 оборотах, при температурі води 40 градусів. Перед першим використанням білизну можна просто прополоскати в холодній воді в подальшому слід використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Білизна слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Текстиль швидко сохне при природних умовах, зберігаючи свою форму і початковий привабливий зовнішній вигляд.

Прекрасний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Замовлення можна оформити будь-яким зручним способом. Модель стане прекрасним вибором для власного будинку. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації ставши вигідним капіталовкладенням. Постільна білизна послужить хорошим варіантом подарунка для родичів і друзів. Виріб не має термінів давності і не виходить з моди. Це чудовий подарунок на День народження, Новий рік, Весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
13842

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, вафельна тканина
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

вацу
rating 10
цукцук
6 інших товарів в цій категорії:
ARYA_satin_Katsumi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Постільна білизна від турецького виробника ARYA приємно здивує Вас мякістю сатину і оригінальним малюнком, виконаним в японському стилі. Купити такий комплект постільної білизни - доповнити інтерєр Вашої спальні...
Love You КПБ вышивка  MX024
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити приємне постільна білизна від торгової марки Love You - наповнити кімнату відчуттями простору і свіжості. Комплект виконаний з мякого, білосніжного сатину і прикрашений чудовою вишивкою. Він легко впишеться в...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE BRET TURKUAZ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
постільна білизна Cotton Box MODE LİNE BRET TURKUAZ порадує вас красивою абстракцією і приємними відтінками. Зроблене турецьким виробником з якісної тканини ранфорс, це постільна подарує Вам і вашим близьким незабутню...
Нещодавно переглянуто
5 177,00 грн
Оригінальний постільний набір Tivolyo Home Pike Modesto турецького виробництва стане відмінним доповненням Вашої спальні. Набір складається з сатинових наволочок і простирадла і вафельного покривала. Склад тканини...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти