Артикул:
13743

Простирадло Gold бязеві

Білосніжна простирадло Gold бязеві стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Виконана простирадло на високому рівні якості і сподобається Вам своєю мякістю і стійкістю до частого прання. Простирадло безсумнівно стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Купити простирадло оптом Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

169,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
699,00 грн
Пропонуємо вашій увазі якісне турецьке постільна білизна для готелів в приємній кольоровій забарвленням і в широкому асортименті. Комплект виконаний з мякої бязі на основі натуральної бавовни, що робить постільну...
75,00 грн
Наволочка Gold бязь зроблена з якісної бязевих тканини на основі натуральної бавовни. Наволочки підходять під всі сучасні розміри, мають цікаві забарвлення, від класичного білого до абстракції. Такі наволочки...
699,00 грн
Пропонуємо Вам полуторний комплект постільної білизни Hotel Gold бязь від турецького виробника. Комплект виконаний з кращої турецької бязі на основі натуральної бавовни, тканина має приємну мякість і середню...
Опис

Розмір простирадла - 145х205 см.

200х220 см.

220х240 см.

Особливості простирадла - Простирадло без гумки.

Затишне і комфортне місце для відпочинку і сну неможливо уявити без мякого і приємного на дотик постільної білизни. Облаштування цієї зони не може відбуватися без ніжною простирадла, яка захищає матрац від забруднень і створює чудові санітарні та гігієнічні умови для здорового відпочинку вночі або вдень.

Виробник текстильної промисловості «Gold» надає можливість купити простирадло з бязевих тканини. Компанія на ринку текстилю досить не нова і заробила високий рейтинг у покупців.

Наш інтернет-магазин Sweet-Home співпрацює з виробником безпосередньо і без посередників, що дозволяє скоротити час доставки товару і його ціну. Також це гарантія того, що продукт дійде до покупця оригінальний і якісний.

На сайті sweet-home.com.ua в асортименті Ви знайдете вироби, які точно підійдуть до інтерєру Вашої кімнати . Більш того, вони виготовлені з кращих матеріалів. У нас Ви підберете як бюджетні варіанти, так і дорогі.

бязевих простирадло «Gold» по праву вважається одним з кращих екземплярів в світі текстилю. Її купують не тільки роздрібно в квартири або будинку, а й оптом власники готелів.

На що звертати увагу при виборі?

  • Склад полотна: в ідеалі він повинен складатися з бавовни. Якщо це суміш, то мати якомога більшу процентне співвідношення бавовняного волокна. Часто його поєднують з поліестером, так як він додає властивість несмінаемості.
  • Мякість: мякість бавовняного полотна залежить від числа вертикальних і горизонтальних ниток. Чим більше їх кількість, тим вище щільність.
  • Ціна: у кожної людини бюджет абсолютно різний. Але, якщо Ви хочете знайти золоту середину ціни і якості, то бязеві простирадло стане кращим варіантом.
  • Колір: як би дивно не звучало, але дана характеристика може впливати на настрій, спокій і сон відпочиваючого людини. Нейтральні кольори - це бежевий, ніжно-блакитний і білий. Зелений - розслабляє, червоний - пристрасний, а жовтий - дарує позитив. Але самою універсальною і практичною вважається біле простирадло, яку вибирають люди не тільки додому, але і власники готелів в свої номери.

У чому переваги даного вироби?

Прямокутне полотно з обробленими краями затьмарюється на спальне місце. Воно захищає наповнювач матраца від потрапляння в нього пилу. бязевих простирадло коштує набагато дешевше, ніж новий матрац. Якими ж властивостями вона володіє?

  • Стійкість до зношування. Навіть після безлічі прань, матерія збереже свою первісну форму, щільність і колір.
  • Гіпоалергенність. Не викликає алергічних реакцій і підходить навіть для дітей.
  • Чи не електризується.
  • Швидко сохне і легко прасується. Витрачається мінімум часу і зусиль.
  • Пропускає повітря і вбирає вологу.
  • Невисока вартість.

Розміри простирадл: 145х205, 200х220 і 220х240 см.

Більш того, ми постаралися зробити максимально комфортні умови для покупок оптом. Вас чекають привабливі знижки при оптових закупівлях (починається від 6-ти одиниць).

Як купити простирадло в нашому інтернет-магазині?

Перш, ніж почати вибір продукту, дізнайтеся розмір спального місця, адже його потрібно підбирати в залежності від габаритів матраца.

Купити простирадло «Gold» з бязі у нас на сайті sweet-home.com.ua Ви можете в один клік, або додати товар в корзину і продовжити покупки.

Якщо у Вас виникли будь-які питання, то звяжіться з нашими досвідченими онлайн-менеджерами. Вони з радістю підберуть Вам підходящий екземпляр і розкажуть про оплату.

Товар доставляється по всій території України

Доставка здійснюється в будь-яку точку країни будь-яким зручним для Вас способом. Посилка відправляється протягом дня після замовлення. Наш магазин співпрацює з багатьма курєрськими службами, який доставлять замовлення прямо під двері за вказаною адресою.

Деталі товару
13743

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
бязь
Упаковка
пакет поліетиленовий
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Простынь Gold бязевая
rating 10
Купила простыни для гостей с названием Gold. Отличная цена для такого товара. Качество хорошее, средняя плотность, хороший вариант для полуторной кровати.
6 інших товарів в цій категорії:
437,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі мяку і якісну махрову простирадло на гумці з двома наволочками від відомого турецького виробника. Зроблена простирадло з махрової тканини на основі бавовни з додаванням поліестеру, що робить її...
169,00 грн
Білосніжна простирадло Gold бязеві стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Виконана простирадло на високому рівні якості і сподобається Вам своєю мякістю і стійкістю до частого прання. Простирадло...
Розпродано
0,00 грн
Купити популярні наволочки з сатину від турецького виробника ARYA - подарувати радість Вашим близьким і прикрасити будь-яку спальню. Великий вибір кольорів і якісні матеріали зроблять Ваш відпочинок ще комфортніше....
navolochka-milana-hotel-stripe-satin-hlopok
Встигни купити за знижкою
149,60 грн 176,00 грн
Наволочка Мілана Hotel Stripe від українського виробника "Мілана" зроблена з мякого білосніжного сатину і прикрашена красивою смугою. Мяка бавовняна тканина має високу щільність завдяки чому, така наволочка...
429,00 грн
Простирадло Hotel Stripe 230х230 зроблена з білого і мякого сатину відомим турецьким виробником. Така простирадло підійде для будь-яких готелів і мотелів. Висока якість виконання, приємна мякість і щільність роблять...
75,00 грн
Наволочка Gold бязь зроблена з якісної бязевих тканини на основі натуральної бавовни. Наволочки підходять під всі сучасні розміри, мають цікаві забарвлення, від класичного білого до абстракції. Такі наволочки...
Нещодавно переглянуто
169,00 грн
Білосніжна простирадло Gold бязеві стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Виконана простирадло на високому рівні якості і сподобається Вам своєю мякістю і стійкістю до частого прання. Простирадло...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти