Артикул:
10667

Чохол для матраців Zarna Protekt-comfort

Купити якісний наматрацник Zarna Протект-комфорт - зберегти Вашу ліжко чистим та охайним. Застосування нової технології виробництва дозволило добитися високої щільності і стійкості тканини до різних зовнішніх факторів, завдяки чому Ви захистите матрац від будь-яких забруднень і пошкоджень. Такий наматрацник збереже первинний бездоганний вигляд ліжку на довгий час.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 21 бали. Ваш кошик буде загальним 21 бали який можна перетворити на ваучер на 21,00 грн.

432,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Наматрацник проводитися в розмірах 0.90-200; 140-200; 160-200; 180-200.

Виробник: Україна

Жоден готель не обходиться без наматрасников. І хоч вони зявилися відносно недавно, але стали настільки популярні, що таку тенденцію перейняли і домогосподарки. Матрац коштує дорого, особливо якщо він зроблений з кращих матеріалів, наповнювачів і має ортопедичні властивості. Для його захисту і був створений наматрацник на гумці . Якщо Ви хочете знайти підходящий екземпляр для Ваших номерів, то зверніть увагу на даний варіант від українського виробника, який виготовлений з натуральних ниток і має в складі наповнювача силіконізоване волокно.

Українська компанія по виробництва домашнього текстилю «Zarna» випускає продукцію з міцних матеріалів, які відрізняються довговічністю і відмінним зовнішнім виглядом.

Весь товар має відповідні сертифікати і проходять регулярну перевірку у відділах на виробництві.

Оптом до упіть наматрацник для готелю Ви можете в нашому інтернет-магазині. Вартість у нас набагато нижче, ніж ринкова. Чому так? Це повязано з типом співпраці з компанією. Ми співпрацюємо безпосередньо без перекупників, тому це економить час доставки, а також витрачаються кошти. Також це є додатковою гарантією якості і оригінальності.

Наш магазин надає кожному оптовому покупцеві привабливу знижку в розмірі 10% від загальної вартості. Отримати такий бонус Ви можете при замовленні від 3-х одиниць. Наприклад, економія на даному продукті становить як мінімум 69 гривень.

Навіщо потрібен наматрацник на гумці ?

Вище ми вже говорили, що основна його функція - захисна. Але це далеко не єдина перевага.

Які ще функціональні можливості йому притаманні?

  • Захисний шар з наповнювачем з силіконізоване волокна значно подовжує термін служби матраца.
  • Прибирає статичний заряд.
  • Чи не дозволяє пилу і бруду проникати всередину, що може створити сприятливе середовище для розмноження грибка, пилових кліщів, бактерій і інших мікроорганізмів.
  • за допомогою цієї постільній приналежності Ви можете почекати з покупкою ортопедичного вироби, так як він коригує старе, в потрібних місцях заповнюючи порожнечі.
  • Обєднує в одну затишну постіль два односпальні місця.
  • Підтримує сприятливий мікроклімат для здоровя.
  • Часто виробники пропонують купити наматрацник з антибактеріальним ефектів. Це також запобігає розвитку шкідливих мікроорганізмів для людей.

У чому перевага бязевих тканини?

На наших територіях полотно бере свій початок з 16 століття. Отримало свою популярність завдяки дешевизні і відмінним характеристикам.

На сьогоднішній день виготовляється в більшості випадках з 100% бавовняного волокна. Іноді додається синтетичні, але їх відсоток не перевищує цифру 15.

За що так цінують наматрацник на гумці з бязі?

  • Екологічність.
  • Спеціальна техніка плетіння ниток підвищує загальну щільність і робить його зносостійким.
  • Гіпоалергенність. Підходить навіть для самих маленьких дітей і для людей з алергічними реакціями.
  • Швидко сохне, плями легко відпираються.
  • Не потрібно відпарювати під час прасування.
  • Чи не накопичується статичну електрику.
  • Навіть після частих прань довгий час не втрачається первісна форма, яскравість, міцність і загальний зовнішній вигляд.
  • Невисока вартість.

Як купити наматрацник в нашому інтернет-магазині?

Перш, ніж приступити до вибору продукту, дізнайтеся розмір матраца, тому що його потрібно підбирати в зависи ості від габаритів безпосередньо спального місця.

У нас на сайті sweet-home.com.ua Ви можете придбати в один клік, або додати товар в корзину і продовжити вибирати.

Якщо у Вас виникли проблеми чи питання, то звяжіться з нашими онлайн-менеджерам. Вони допоможуть Вам визначитися з екземпляром і уточнять про оплату та доставку.

Товар доставляється по всій території України

Ми працюємо з багатьма курєрськими службами в Україні, тому доставка діє в будь-яку точку країни. Також Ви можете замовити доставку посилки додому по заздалегідь вказаною адресою.

Деталі товару
10667

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Наматрасник Zarna Протект-комфорт
rating 10
Купили матрас и как-то само собой пришла в голову мысль, что без наматрасника не обойтись. В доме кот, в доме маленькие дети, да и самому легко что-то пролить, хоть кофе или воду. Решили покупать. Ну, выбирать оказалось гораздо легче чем матрас. Нужный нашелся быстро, сверху жаккард (плотная ткань), внутри искусственное пружинящее волокно. Почему-то марка Zarna сразу понравилась. Ну и по размеру всё село хорошо. Вроде как довольны выбором.
Наматрасник Zarna Протект-комфорт
rating 10
Наматрасник - это оптимальный вариант для тех, кто любит чистоту и старается сохранить дорогие вещи в хорошем состоянии надолго. Всё таки его постирать гораздо легче, чем пробовать восстановить белоснежную поверхность матраса (чаще всего его просто переворачивают на чистую сторону, чтобы пятна не мозолили глаза). Актуальный товар!
6 інших товарів в цій категорії:
prostynya-i-navolochki-tivolyo-home-trikotazh
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір з простирадла і двох наволочок TIVOLYO HOME. Простирадло і наволочки зроблені з турецького бавовни, що забезпечить Вам приємну мякість і комфортний сон і відпочинок. Простирадло на гумці,...
 Наматрасник TAC ALEZ
rating 0 відгуків
1 673,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудовий наматрацник від турецького виробника торгової марки ТАС, який подарує здоровий сон Вам і Вашим близьким. Чудова якість матеріалів і висока якість виконання дозволить захистити матрац...
Розпродано
0,00 грн
наматрацники КОМФОРТ мікрофайбер 90х200 зроблений українським виробником з кращих матеріалів для захисту матраца від будь-яких забруднень і пошкоджень. Якісна тканина має високу щільність і легко чиститься....
305,00 грн
Водонепроникний наматрацник Violet Alez має приємну мякість і високу щільність тканини. Зроблений турецьким виробником з кращих матеріалів і на високому рівні якості він стане прекрасним придбанням для готелів і...
Нещодавно переглянуто
432,00 грн
Купити якісний наматрацник Zarna Протект-комфорт - зберегти Вашу ліжко чистим та охайним. Застосування нової технології виробництва дозволило добитися високої щільності і стійкості тканини до різних зовнішніх...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти