Артикул:
22225

Постільна білизна Cotton Box BEBEK DENIZ KIZI

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

у створенні шедевра в дитячій кімнаті для дівчинки, допоможе важливий елемент інтерєру - ліжечко, яка буде охайним й акуратним, у чому їй допоможе постільна білизна, яке може стати яскравим акцентом, незвичайним дизайнерським рішенням. З такою роллю запросто впорається комплект Cotton Box BEBEK DENIZ KIZI від турецького виробника. Виконаний з високоякісної сировини - 100% бавовни.

Представлене постільна білизна має найкращі параметрами, натуральність волокна і його екологічність, робить вироби цілком безпечним для здоровя в використанні дітками. Виготовлений продукт з матеріалу ранфорс, який має безліч унікальних властивостей, за рахунок свого способу виготовлення - перекручених і переплетених міцних ниток. Так, використовуючи даний комплект, можна бути спокійним за стан шкіри малюка, адже тканина повністю гіпоалергенна і воздухопроніцаєма, що робить сон безтурботним і комфортним. Поверхня матеріалу шовковиста, мяка і неймовірно ніжна на дотик, так і манить щоб укутати, а теплорегулірующій властивість подарує міцний сон, адже температура тіла буде залишатися в нормах свого балансу.

Ранфорс відзначається як дуже міцна тканина, яка піддається експлуатації довговічне, тим самим доводячи свою зносостійкість. Перешкоджає глибокому проникненню забруднень, запобігає розмноженню бактерій. Передбачає багаторазові цикли прання з миючими засобами, в особливому догляді не потребує. Прасування позбудеться на довго, так як тканина практично не мнеться.

Комплект постільної білизни представлений в мяких бузкових тонах, але в той же час зображені досить яскраві різнокольорові малюнки. За основу для простирадла узятий однотонний відтінок фіолетового, а підодіяльник і наволочка виконані в колір головного тону з дрібним візерунком по бортику, в центрі ж зображено композицію підводного світу - русалоньки, морські мешканці, скарби. Розглядати таке постільна можна хвилини на проліт. Воно створює казкову атмосферу, налаштовує на фантазійний світ.

Купити такий чудовий текстиль можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб, нижче цін годі й шукати. Представлено у фірмовій упаковці від виробника. Така покупка стане до місця завжди, так як дуже практична і чудова за якістю. Зробіть обновку, яка довго буде радувати погляд, або здивуєте близьких з дітками таким презентом.

Деталі товару
22225

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DISNEY FERRARI  1 RACE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити цей цікавий комплект постільної білизни найкраще для маленьких любителів гонок. Турецький виробник, торговельна марка ТАС, зробив чудове постільна білизна з якісного мякого ранфорса, з турботою про комфортний...
Комплект постільної білизни BV S 0005 Sn, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Веселі кошенята Хеллоу Кітті подарують Вам виріб висловити якості, а Ваші діти будуть шалено раді нову покупку. Комплект постільної білизни зроблений з мякого сатину турецьким виробником, що неодмінно принесе малюкам...
КПБ Ozinci  BestClass Bebe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни з ранфорса. Всі вироби на сто відсотків складаються з бавовни. Щільність матеріалу вище середнього. Є кілька варіантів виконання малюнка на вибір. Чудовий подарунок для дитини. Виготовлено...
Love You td 107
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один красивий і якісний дитячий комплект постільної білизни з героями мультфільму Cars (Тачки) від торгової марки і виробника Love You. Виробник використав мякий і міцний сатин на основі бавовняного волокна, щоб...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти