Артикул:
22224

Постельное білизна Хлопок Box BABY SPACE GAME

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Оформлення дитячої кімнати дуже кропітка праця, кожна деталь повинна бути не тільки зовні приваблива, але і безпечна для розвитку і зростання малюка. У перші дні після появи на світ, в житті дитини особливе місце відводиться ліжечку, адже там він проводить значну частину часу. Тому використане постільна білизна має відповідати найвищим критеріям. Таким є комплект Cotton Box BEBEK UZAY OYUNU . Виконано білизна з 100% бавовни турецьким виробником.

Під час виробництва, яку представляють постільної білизни, використовують натуральне бавовняне волокно, яке входить до складу ранфорс - це матеріал з якого пошитий комплект. Матеріал відрізняється чудовими властивостями, такими як гіпоалергенність і гігроскопічність, це важлива риса, адже всі дітки володарі ніжною і чутливої шкіри. Білизна, за рахунок відмінної поглинання вологи, зберігає комфортний і безтурботний сон, залишаючись сухим і приємним на дотик, а також запобігає появи подразнень і потертостей. Поверхня такого виробу дуже мяка і шовковиста, подарує тільки приємні відчуття, огорне теплом і затишком, завдяки теплорегулірующім можливостям.

Тканина дуже міцна, зносостійка, досягли такого властивості за рахунок використання більш міцних ниток скручених за спеціальною схемою. Постільна білизна прослужить тривалий час, протягом якого буде радувати погляд свого володаря. Адже навіть після численних прань воно залишається в первозданному вигляді. Стійко до деформацій і линьки. Використовуючи його щодня, можна бути впевненим, що сонячні денні промені ніяк не вплинуть на його зовнішній вигляд, так як тканина стійка до вицвітання і вигорання.

Матеріал не дозволяє накопичуватися на своїй поверхні пилу, що запобігає появі хвороботворних мікроорганізмів. А також перешкоджає проникненню плям, що дуже вагомо, так як діти часто бруднять все навколо. У догляді виріб не примхлива, досить звичайного прання з миючими засобами. Можна на довго забути про прасування, адже постільна білизна стійко до сминаемости.

Постільна білизна виконано в білих і блакитних тонах, візерунки яскраві різнокольорові. Простирадло однотонна, а підодіяльник з наволочкою прикрашений малюнками у вигляді звірят-космонавтів, елементами космосу. Присутній бортик, який виділений блакитним кольором в цяточку на тон світліше і темніше, ніж основний відтінок. Дитина обовязково захопиться такий розфарбуванням, зануриться в світ фантазій, що посприяє якнайшвидшому сну.

Купити такий прекрасний текстиль можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений комплект постільної білизни в подарунковій упаковці від виробника. Послужить практичним і унікальним подарунком до дитячого свята. Порадує своєю красою і досконалістю.

Деталі товару
22224

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforse Disney Ariel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Tac Ranforse LIS NEV.TK Disney Ariel - це справжній подарунок для Вашої дитини. Адже серія постільної білизни за мотивами дитячих мультфільмів "Ariel" від торгової марки TAC - це висока якість від відомого...
Комплект постільної білизни BV S 0005 Sn, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Веселі кошенята Хеллоу Кітті подарують Вам виріб висловити якості, а Ваші діти будуть шалено раді нову покупку. Комплект постільної білизни зроблений з мякого сатину турецьким виробником, що неодмінно принесе малюкам...
TAC BEBEK CARS BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект дитячої постільної білизни з ранфорса від турецької торгової марки ТАС. Для Ваших діток виробник пропонує чудову мякість тканини ранфорс з кращого турецького бавовни. Сон і відпочинок на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти