Артикул:
21073

Плед дитячий з іграшкою Dinarsu Emboss 90 x 110

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед дитячий з іграшкою Dinarsu Emboss 90 x 110 від надійного турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Продукція славиться високою якістю і привабливим дизайном. До складу виробу входить 100% акрил. Плед йде в комплекті з кумедною мякою іграшкою, слоником або ведмежам, за вибором. В асортименті вироби білого, рожевого і блакитного кольорів. Поверхня прикрашена текстурованим малюнком у вигляді зірочок, сердечок і дитячих пляшечок. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Дитячий плед, це універсальна і дуже корисна річ. Текстиль використовують в якості ковдри або покривала для ліжечка. Компактний виріб зручно брати з собою на прогулянки, малюкові завжди буде тепло і затишно. Плед Dinarsu Emboss знадобиться з перших днів життя дитини, його можна використовувати в якості конверта на виписку з пологового будинку. Виріб відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки.

Акрил - це синтетичне волокно нового покоління, яке за своїми показниками дуже схожий на натуральну шерсть. Текстиль буде прекрасно зігрівати і утримувати тепло. Серед переваг цього дивного матеріалу гипоаллергенность, текстиль не викликає подразнень і алергії, навіть на самій чутливій дитячій шкірі. Виріб дуже мяке і ніжне на дотик, порадує малюка найприємнішими тактильними відчуттями. Поверхня пледа не мне, до виробу байдужі шкідливі комахи та кліщі. На тканині не розмножується цвіль і грибки.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і не вимагає спеціального догляду. Плед можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійке до дії сонячних променів. Чи не потребує прасування. Зберігає свою первинну форму, привабливість і корисні властивості, навіть після тривалого використання.

Купити пропонований дитячий плед можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Текстиль послужить прекрасним подарунком для малюка до його дня народження, виписки з пологового будинку або з нагоди будь-якого іншого торжества. Універсальне виріб обовязково стане в нагоді і буде з задоволенням використовуватися, приносячи радість дитині. Плед огорне ніжністю і теплом, створивши максимально комфортні умови не залежно від ситуації.

Деталі товару
21073

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский ch 022
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві герої мультфільму Тачки безумовно порадують Ваших маленьких автолюбителів. Даний комплект постільної білизни зроблений з мякої і міцної сатиновою тканини. Відомий виробник, торговельна марка Love You, подбав...
Love You Детский-ясли cr 454
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Потрібно купити постільна білизна для самих маленьких дітей? Тоді комплект постільної білизни від відомого турецького виробника текстильної промисловості створено для Вас. Для пошиття білизни використовували...
Комплект постельного белья TAC baby  ZOOLAND pink
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Симпатичний комплект постільної білизни для дівчинки від турецького бренду Tac baby Zooland pink стане відмінним рішенням для подарунка. У комплект входить підодіяльник, простирадло і дві наволочки. Постільна...
TAC BEBEK SIZINKILER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Представляємо Вашій увазі смішний комплект в ліжечко для Ваших малюків. Комплект зроблений з мякого ранфорса на основі бавовни відомої турецької торговою маркою ТАС. Мякий ранфорс дозволить Вашим діткам спати...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти