Артикул:
20436

Постільна білизна з захистом Cotton Box ELEPHANT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 131 бали. Ваш кошик буде загальним 131 бали який можна перетворити на ваучер на 131,00 грн.

2 623,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплектація і розміри:

Ковдра 90х145

Подушка 35х45

Простирадло 120х160

Наволочка 35х45

захист на бічні спинки ліжечка 45х130 - 2 штуки

захист на спинку над головою 45х70 - 1 штука

Комплект дитячого турецького постільної білизни Cotton Box ELEPHANT із захистом виготовлений з 100% бавовни . Тканина виконання - ранфорс. Наповнювач - силіконізоване волокно. Виробник використовує для виготовлення своєї продукції новітні технології та тільки високоякісні екологічно чисті матеріали і барвники. Комплект виконаний в біло - блакитний кольоровій гамі і прикрашений забавною вишивкою слоника і пташки. Постільна гармонійно впишеться в інтерєр дитячої кімнати. Яскраве оформлення порадує малюка і буде сприяти його розвитку. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Більшу частину часу новонароджений малюк спить і проводить в ліжечку. Важливо підібрати правильне постільна білизна, яке буде безпечним і комфортним. Продукція здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Текстиль відповідає міжнародним санітарним нормам і рекомендований для щоденного використання дітям з народження. Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на самій ніжній дитячій шкірі.

Ранфорс є поліпшеним варіантом бязі. Матеріал дуже щільний і міцний, при цьому легкий і повітряний. Поверхня приємна на дотик, ніжна і мяка. Текстиль чудово драпірується, рівно лягає на матрац згладжуючи нерівності.

Виріб не накопичує статичну електрику і пил, прекрасно пропускає повітря і характеризується високим ступенем гігроскопічності. Тіло завжди буде дихати і відчувати комфорт і сухість, зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні. Особливістю білизни з ранфорса є те, що тканина здатна підлаштовуватися під навколишнє температура. Текстиль комфортно використовувати як влітку, так і взимку, в спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку огорне теплом і допоможе зігрітися. Це важлива характеристика адже у маленьких дітей ще не до кінця сформована функція терморегуляції організму.

Важлива складова цього комплекту - це захист, яка забезпечить безпеку малюкові, адже вони дуже крутяться і рухливі, особливо уві сні, так що такий компонент помякшить або захистить від удару об ліжечко.

Виріб легко піддається прання і зберігає свій новий зовнішній вигляд і забарвлення, навіть через 300 машинних прань. Білизна швидко сохне в природних умовах, стійко до сонячних променів і механічного впливу. Поверхня практично не мнеться і рідко потребує прасування.

Такий дивний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним подарунком для своєї дитини, а також послужить дорогим презентом для друзів і родичів. Такий подарунок завжди затребуваний і актуальний, а головне точно буде використовуватися і приносити радість малюкові і його батькам.

Деталі товару
20436

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, Комплект постільної білизни BV S 0039
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичний і ніжний комплект постільної білизни спеціально для Вас і тільки в нашому інтернет-магазині Sweet Home . Комплект виконаний в приємних теплих відтінках і прикрашений різними дрібними деталями. Якісний і...
Постільна білизна ARYA сатин Puppy
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для дітей від турецького виробника Arya прикрашений чудовим зображенням маленького цуценя. Даний комплект обовязково сподобається Вашим дітям. Постільна виконано з мякого і міцного...
ПОДУШКА MARKUS 40*60 наполнитель downfill, чехол тик
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка з штучним наповнювачем "лебединий пух" гіпоалергенна і безпечна для Вашого здоровя. Український виробник подбав про найвищу якість виробу. Подушка мяка і комфортна, Ваш сон буде спокійним і комфортним. Купити...
Комплект постельного белья TAC DISNEY SIRINLER PICNIC
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 537,65 грн 1 809,00 грн
Прекрасний комплект дитячої постільної білизни з улюбленими мультперсонажі Смурфів сподобається будь-якій дитині. Комплект виготовлений відомим турецьким брендом Tac Disney Sirinler Picnic за найвищими стандартами...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти