Артикул:
20435

Постільна білизна з захистом Cotton Box SAILOR

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 131 бали. Ваш кошик буде загальним 131 бали який можна перетворити на ваучер на 131,00 грн.

2 623,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплектація і розміри:

Ковдра 90х145

Подушка 35х45

Простирадло 120х160

Наволочка 35х45

захист на бічні спинки ліжечка 45х130 - 2 штуки

захист на спинку над головою 45х70 - 1 штука

Дитяча постільна білизна з захистом Cotton Box SAILOR високоякісного турецького виробництва, торгова марка отримала найвищі оцінки серед фахівців даної галузі. До складу текстилю входить 100% екологічно чиста бавовна, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується гіпоалергенні силіконізоване волокно. Комплект складається з девяти предметів, виконаних в біло - синій кольоровій гамі. Окрасою служить вишивка на морську тематику. Простирадло і одна наволочка блакитна, друга - двоколірна з вишивкою, а підодіяльник виконаний в біло-синій гамі в дрібну смужку з вишивкою. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Діти першого року життя більшу частину часу сплять і знаходяться в ліжечку. Яскраве постільна білизна допоможе створити максимально комфортні умови для відпочинку і розвитку малюка. Приємний колір і забавні малюнки будуть стимулювати фантазію і захоплювати юного дослідника. Присутня захист вбереже і помякшить удар, так як дітки дуже "кручені". Текстиль є повністю безпечним для щоденного використання, натуральна поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Ранфорс - це нова тканина, яка відрізняється більш щільним плетінням скручених бавовняних ниток. Матеріал дуже легкий і ніжний при цьому характеризується високою міцністю і зносостійкістю.

Поверхность білизни вільно пропускає повітря і прекрасно вбирає зайву вологу, зберігаючи відчуття сухості. Тіло завжди буде дихати, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту, це дуже важливо адже у новонароджених ще не сформовані функції терморегуляції організму. Текстиль не накопичує статичну електрику, дозволяючи правильно розвиватися серцево судинної і нервової системи. Постільна білизна чудово лягати на поверхню і згладжує нерівності. Виріб важко сминаемости, з часом на поверхні не зявляються катишки і заломи.

Текстиль відмінно переносить часті машинні прання і легко відпирається, це дуже важливо, адже маленькі дітки часто брудняться. Білизна швидко сохне в природних умовах і легко прасувати. Постільна збереже свою привабливість протягом усього періоду експлуатації.

Купити чудовий комплект для хлопчика в дитяче ліжечко, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Виріб стане прекрасним придбанням для власного малюка і послужить чудовим і потрібним подарунком для друзів і родичів. Текстиль точно буде активно використовуватися і нагадувати про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
20435

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Barbie Face of fashion
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Для Вашої юної чарівниці і королівни турецька бренд виготовив прекрасне постільну білизну Tac Barbie Face of fashion , зроблене з ранфорса із зображенням ляльки Барбі. У комплекті постільної білизни є не тільки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти