Артикул:
20434

Постільна білизна з захистом Cotton Box MOMMY

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 131 бали. Ваш кошик буде загальним 131 бали який можна перетворити на ваучер на 131,00 грн.

2 623,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплектація і розміри:

Ковдра 90х145

Подушка 35х45

Простирадло 120х160

Наволочка 35х45

захист на бічні спинки ліжечка 45х130 - 2 штуки

захист на спинку над головою 45х70 - 1 штука

Постільна білизна з захистом Cotton Box MOMMY для маленької дівчинки від відомої турецької торгової марки , яка спеціалізується на створенні високоякісного домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується гіпоалергенні силіконізоване волокно. Гарний дизайн білизни здатний задовольнити найвишуканіший смак. Комплект пошитий з тканин компаньйонів, які вигідно доповнюють один одного. Біло - рожеве постільна прикрашено забавним малюнком милих кроликів, які обовязково зацікавлять малечу і сприятимуть розвитку фантазії. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Дитяча безпека понад усе, пропонована продукція відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Екологічно чистий натуральний склад не викликає подразнень і алергічних реакцій. Текстиль рекомендований для щоденного використання.

Сон має важливе значення для дитячого організму. Під час відпочинку малюк росте і набирається сил для свого розвитку. Високоякісне білизна допоможе створити максимально комфортні та зручні умови для дитини. Захисні бортики допоможуть запобігти травми і хворобливі удари, адже новонароджені ще не можуть контролювати свої рухи.

Ранфорс - це бавовняна тканина, яка володіє чудовими властивостями. Матеріал дуже щільний і міцний, при цьому легкий і ніжний на дотик, прекрасно драпірується і не мнеться. Білизна має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Головною особливістю тканини, є здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати індивідуальний тепловий баланс. У жарку пору поверхню буде охолоджувати, а в холодну допоможе зігрітися і утримати тепло. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно впливає на весь організм.

У побуті виріб не вимагає спеціального догляду і відмінно переносить часті машинні прання. Це особливо важливо, адже маленькі діти часто брудняться. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну гладку поверхню. Матеріал має високу зносостійкість і прослужить довгий час, залишивши свою зовнішню привабливість і корисні властивості.

Купити таку продукцію для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Чудове придбання стане вигідним капіталовкладенням, буде радувати око і огорне турботою малюка. Комплект постільної білизни, це чудовий подарунок з приводу Дня Народження, виписки з пологового будинку або будь-якого іншого свята.

Деталі товару
20434

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский jr 004
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете порадувати свого маленького автолюбителя? Тоді комплект постільної білизни Love You jr 004 від відомого турецького виробника текстильної промисловості саме те, що Вам потрібно. Автомобіль вищого класу...
Love You Детский  j 8
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Веселі друзі Том і Джеррі подарують Вашим дітям чудовий настрій. А мяка сатинова тканина, з якої зроблений цей чудовий комплект постільної білизни, подарує чудовий сон і відпочинок. Постільна зроблено дуже якісно і з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти